Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To θέμα είναι, τι MTU έχει καθορίσει ο πάροχος. Πιθανή καθυστέρηση θα φανεί απο πάροχο προς ρούτερ. Όσο για τα windows προσαρμόζονται αυτόματα αν δεν κάνω λάθος. Ακόμα και αυτό να μην συμβαίνει πάντως σε τοπικό επίπεδο ρούτερ - Η/Υ δεν νομίζω ότι θα φανούν μεγάλες διαφορές. Κάτι το οποίο, δεν ισχύει για το παροχος - ρούτερ.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eγώ νομίζω πάντως ότι η με κάποιο τρόπο περιορίζει ο ΟΤΕ την ταχύτητα ή υπάρχει φαινόμενο crosstalk. Γιατί και η δική μου γραμμή έχει καλά χαρακτηριστικά αλλά κλειδώνει στα 15.5. Κάποιες ημέρες συνήθως τις μεγάλες γιορτές την έχω δει να κλειδώνει και στα 22. Συνήθως είμαι εδώorbmt20121121170148.png

Δημοσ.

To θέμα είναι, τι MTU έχει καθορίσει ο πάροχος. Πιθανή καθυστέρηση θα φανεί απο πάροχο προς ρούτερ. Όσο για τα windows προσαρμόζονται αυτόματα αν δεν κάνω λάθος. Ακόμα και αυτό να μην συμβαίνει πάντως σε τοπικό επίπεδο ρούτερ - Η/Υ δεν νομίζω ότι θα φανούν μεγάλες διαφορές. Κάτι το οποίο, δεν ισχύει για το παροχος - ρούτερ.

den to ξερω απλα μονο τα default εχω δει μεσα στο ρουτερ.δεν εχω πειραματιστει ποτε με αλλα για να δω πως παιζει.

Eγώ νομίζω πάντως ότι η με κάποιο τρόπο περιορίζει ο ΟΤΕ την ταχύτητα ή υπάρχει φαινόμενο crosstalk. Γιατί και η δική μου γραμμή έχει καλά χαρακτηριστικά αλλά κλειδώνει στα 15.5. Κάποιες ημέρες συνήθως τις μεγάλες γιορτές την έχω δει να κλειδώνει και στα 22. Συνήθως είμαι εδώ

το fast path το ζητησες εσυ η οχι?αν δεν το θες πες να σε βαλουν se interleave για να εισαι πιο σταθερος και με καλυτερη ταχυτητα.τωρα παραξενο να εχεις τοσο crosstalk που οταν φευγουν ολοι να κερδιζεις 7mbit.ναι κανονικα με 10 attenuation θα επρεπε να εχεις 20+ αλλα ισως πολυ crosstalk.επιτηδες δεν σε κοβουν παντως.επεσες σε παραξενο ζευγαρι μαλλον.με αλλο ρουτερ εχεις δει διαφορες????και δεν εισαι ο πρωτος με crosstalk>ειδικα αν υπαρχουν και πολλα isdn γυρω γυρω ειναι ενα θεμα λογω μεγαλης τασης και των isdn.αλλα ο οτε δεν προκεται να το δεχτει σαν βλαβη.

Δημοσ.

den to ξερω απλα μονο τα default εχω δει μεσα στο ρουτερ.δεν εχω πειραματιστει ποτε με αλλα για να δω πως παιζει.

το fast path το ζητησες εσυ η οχι?αν δεν το θες πες να σε βαλουν se interleave για να εισαι πιο σταθερος και με καλυτερη ταχυτητα.τωρα παραξενο να εχεις τοσο crosstalk που οταν φευγουν ολοι να κερδιζεις 7mbit.ναι κανονικα με 10 attenuation θα επρεπε να εχεις 20+ αλλα ισως πολυ crosstalk.επιτηδες δεν σε κοβουν παντως.επεσες σε παραξενο ζευγαρι μαλλον.με αλλο ρουτερ εχεις δει διαφορες????και δεν εισαι ο πρωτος με crosstalk>ειδικα αν υπαρχουν και πολλα isdn γυρω γυρω ειναι ενα θεμα λογω μεγαλης τασης και των isdn.αλλα ο οτε δεν προκεται να το δεχτει σαν βλαβη.

Όχι, δεν το ζήτησα εγώ. Όσο για isdn μου φαίνεται παράξενο να έχει η γειτονιά μου. Το ρουτερ του ΟΤΕ είναι κάτω 1.2 mbs περίπου κ το linksys 0.5 κάτω. Το draytek κλειδώνει ψηλότερα από όλα. Πάντως σε αυτές τις ταχύτητες παίζουν όλοι. Επίσης αν είχα πρόβλημα με καλωδίωση στο σπίτι δεν θα το έβλεπα ποτέ στα 22 :)

• Like 1
Δημοσ.

ουτε εγω ζητησα το fast path γιατι εκει ειμαι οπως ειδα απο το linksys.

ρε παιδια πως μπορουμε να δουμε το crosstalk? υπαρχει καμια μεθοδος? τουλαχιστον να ξερουμε τι μας γινετε οχι να ψαχνουμε φαντασματα

εαν ειναι ο οτε θα τους παρει ο διαολος ομως

Όχι, δεν το ζήτησα εγώ. Όσο για isdn μου φαίνεται παράξενο να έχει η γειτονιά μου. Το ρουτερ του ΟΤΕ είναι κάτω 1.2 mbs περίπου κ το linksys 0.5 κάτω. Το draytek κλειδώνει ψηλότερα από όλα. Πάντως σε αυτές τις ταχύτητες παίζουν όλοι. Επίσης αν είχα πρόβλημα με καλωδίωση στο σπίτι δεν θα το έβλεπα ποτέ στα 22 :)

ρε ελεος και σε μενα τα ιδια μου κανει!

το zte ειναι κατω 1.5 mbps περιπου και το linksys ενος φιλου μου ειναι κατω 0.8 περιπου. το ψηλοτερο που κλειδωνω ειναι με το gigabyte στα 15.8-15.9. δεν εχω πιασει παραπανω και εχω τα ιδια στοιχεια γραμμης με σενα απλα το attenuation ειναι 13 αντι 10

και παλι δεν δικαιολογειται η ταχυτητα

αμα βρουμε και παραπανω ατομα να κανουμε μαζικη καταγγελια στον οτε

μεγαλες οχι. ειπα συγκεκριμενα οτι διαφορα ηταν στο 1.3% αυξηση ταχυτητας καλυτερα απο το 1500 που ειχα πριν. δοκιμη απο speedtest ftp otenet

Δημοσ.
ουτε εγω ζητησα το fast path γιατι εκει ειμαι οπως ειδα απο το linksys. ρε παιδια πως μπορουμε να δουμε το crosstalk? υπαρχει καμια μεθοδος? τουλαχιστον να ξερουμε τι μας γινετε οχι να ψαχνουμε φαντασματα εαν ειναι ο οτε θα τους παρει ο διαολος ομως ρε ελεος και σε μενα τα ιδια μου κανει! το zte ειναι κατω 1.5 mbps περιπου και το linksys ενος φιλου μου ειναι κατω 0.8 περιπου. το ψηλοτερο που κλειδωνω ειναι με το gigabyte στα 15.8-15.9. δεν εχω πιασει παραπανω και εχω τα ιδια στοιχεια γραμμης με σενα απλα το attenuation ειναι 13 αντι 10 και παλι δεν δικαιολογειται η ταχυτητα αμα βρουμε και παραπανω ατομα να κανουμε μαζικη καταγγελια στον οτε μεγαλες οχι. ειπα συγκεκριμενα οτι διαφορα ηταν στο 1.3% αυξηση ταχυτητας καλυτερα απο το 1500 που ειχα πριν. δοκιμη απο speedtest ftp otenet
περιπτωση νουμερο 3 ακριβως σαν τη δικια μου. http://www.adslgr.com/forum/threads/678959-SNR-Margin-Line-Attenuation 2a5m528.jpg

προς ολους μαζι.α.και να υπαρχει crosstalk δεν μπορεις να κανεις κατι ουτε ο οτε θα σε αλλαξει ζευγαρι.

β.οποιος εχει Isdn ας το βγαλει να γυρισει σε pstn.το isdn σε σχεση με το Pstn παιζει αρκετα χειροτερα.λογω οτι το Isdn εχει μεγαλυτερο φασμα για το voice.επισης οποιος ειναι fast path ζηταει απο τον οτε να τον γυρισει σε interleave για να πετυχει καλυτερη ταχυτητα.επισης αν καποιος παιρνει απο Onu η γενικοτερα δεν παιρνει απο το α/κ και παιρνει απο mini dslam ο οτε κοβει Output power οποτε μειωνει το συγχρονισμο για να μην σκιζει τους αλλους providers.επισης μπορει να εχουν βαλει κανα Profile πανω που να μην φαινεται και να κοβουν γενικοτερα συγχρονισμο αλλα παλι δεν ξερω αν θα κανουν τιποτα γιατι ολοι εισαστε σε αυτο που αποκαλει ο οτε αποδεκτα.κοινως αλιμονο αυτους που παιζουν 2 mbit με 50 attenuation.αν θελετε δωστε το βλαβη στον οτε αλλα δεν θα αλλαξει κατι κατα 99 τις 100.επισης οταν υπογραφεις για το adsl δεν σου λεει ο οτε οτι θα σου δωσω πχ 22 mbit Οταν εχεις 10 attenuation οποτε νομικα ειναι καλυμενος.

Δημοσ.

.επισης οποιος ειναι fast path ζηταει απο τον οτε να τον γυρισει σε interleave για να πετυχει καλυτερη ταχυτητα.

εχεις δικιο αυτο θα κανω.

Δημοσ.

τελικα ξερετε γιατι με το gigabyte παιζω καλυτερα απο το zte και το linksys?

γιατι εχει broadcom που παιζει με το dmt tool και το experimental area

μουαχαχα. και τωρα θα κανουμε παπαδες !!!

Δημοσ.
εχεις δικιο αυτο θα κανω.

ε ναι δεν εχει νοημα για fast path αν δεν το χρησιμοποιεις.τζαμπα χανεις σε ταχυτητα συγχρονισμου και σε σταθεροτητα.

τελικα ξερετε γιατι με το gigabyte παιζω καλυτερα απο το zte και το linksys? γιατι εχει broadcom που παιζει με το dmt tool και το experimental area μουαχαχα. και τωρα θα κανουμε παπαδες !!!

απο chipset se chipset Θα βλεπεις διαφορα .και αναλογα βεβαια και σε τι dslam πεφτεις.

Δημοσ.

ε ναι δεν εχει νοημα για fast path αν δεν το χρησιμοποιεις.τζαμπα χανεις σε ταχυτητα συγχρονισμου και σε σταθεροτητα.

ναι και ειδικα στα 3.8 margin θελω σταθεροτητα :P

Δημοσ.

συν οτι αμα το βγαλεις θα ανεβεις ακομα παραπανω.ισως συγχρονισεις 1 με 1,5 Mbit παραπανω.

:shock: τοσο πολυ ρε? καλα θα τα ξαναπουμε απο δευτερα! B)

παντως η γραμμη μου ειναι αστερι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...