Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρώτησα σε κατάστημα , διαλέγεις όποιο used παιχνίδι από οποιαδήποτε κονσόλα ή pc θες και στο ταμείο αφού κάνεις ανανέωση 20€ στο κάνουν δώρο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έκανα ανανέωση στο Αιγάλεω 20 ευρώ και δεν μου είπαν κάτι για used game. Δεν ήξερα και την προσφορά γαμώτο. Πριν 2 μέρες την έκανα την ανανέωση.

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από Public. Έπρεπε να βάλω κάρτα και χθες είδα την προσφορά. Έβαλα 20Ε και πήρα Battlefield 3 limited edition για ps3. Το είχε σαν μεταχειρισμένο με 30Ε!!! Το μόνο αρνητικό είναι ότι μπορεί να μη δουλεύει το κλειδί για online. Αν και ο πωλητής εκεί μου είπε πως μπορώ να αγοράσω. Ευχαριστώ τον topic starter για το δωρεάν παιχνιδάκι :-). Οι υπόλοιποι μην είστε καχύποπτοι και να πάτε. Διαλέγετε εσείς ότι παιχνίδι θέλετε!

Δημοσ.

Αυτο με το κλειδι το εχω και εγω απορια, αν παρεις θα μπορεις να παιζεις online Η' θα ειναι ηδη ενεργοποιημενο και δεν θα μπορεις?

Δημοσ.

Παιδιά προσέξτε με τα παιχνίδια της EA γιατί πολλά αν είναι μεταχειρισμένα δεν παίζουν online και πρέπει να ξανά-αγοράσεις κωδικό.

Ontopic ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον τόπικ σταρτερ ,μόλις γύρισα από τα public και τσέπωσα με την γνωστή προσφορά το Resident Evil Revelations για 3ds τσάμπα !!!!

Δημοσ.

στα public πειραια για ps3 που κοιταξα στα γρηγορα (περα απο τις απαραδεκτες τιμες τους καινουρια ταριφα κ στα μεταχειρισμενα πχ battlefield 3=32 eyro) ειχε απειρα battlefield 3 modern warfare 3 για τους λατρεις των fps.

το battlefield 3 οσο ξερω εχει μοναδικο online pass οποτε οι πιθανοτητες να μην ειναι χρησιμοποιημενο ειναι ελαχιστες.

στο modern warfare 3 νομιζω δεν θελει.

για τα 2 συγκεκριμενα ειναι ψιλοκαλα για 20 ευρο.εχει βεβαια κ παναρχαια παιχνιδια θελει πολυ ψαξιμο και τυχη.

θα ξανακατεβω μεσοβδομαδα να δω μηπως πεζει κανα καλο παιχνιδακι.

κλειδι για το battlefield 3 εχει στο network 10 eyro...οποτε παιρνεις μισο παιχνιδι...προσοχη λοιπον

Δημοσ.

Ανανέωσα σήμερα στο κατάστημα στο Βολο , πήρα το modern warfare 3, μου έκανε διπλασιασμο η wind, οπότε μπήκαν στην κάρτα 36 ευρώ, συν 300 λεπτά δώρο προς όλους, συν 300 λεπτά + μηνύματα προς wind και q.

NOT BAD : )

Δημοσ.

A, αν ισχυει ΚΑΙ ο διπλασιασμος (ή και τριπλασιασμος αναλογα τι λεει το sms) τοτε οκ (απλα μυριζομαι για Χριστουγεννα παλι κανα κινητακι οπως Μαϊο-Ιουνιο και αν ανανεωσω τωρα θα ανανεωσω παλι τον επομενο Μαϊο :-))

Δημοσ.

πήρα δύο παιχνίδια για ps3 mortal kombat και nba2k12 από public στο σύνταγμα και έβαλα 40 ευρώ στην κάρτα Q ,

αν και μου είπανε ότι αντιστοιχεί ένα παιχνίδι για έναν αριθμό και αν ήθελα να πάρω και άλλο να έρθω την επόμενη για το άλλο.

Κάνανε τα στραβά μάτια και τα πήρα και τα δύο την ίδια στιγμή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΕΚΚΙΝΗΤΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...