Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλή προσφορά για όσους ήθελαν να κάνουν ανανέωση,αλλά φοβάμαι ότι τα ακριβά used games θα τα έχουν μαζέψει και θα αφήσουν μόνο τα πιο φθηνά και παλιά..

• Like 1
Δημοσ.

παιδια sorry αλλα γιατι δεν κάνετε το πιο απλο....

κλειστε απο internet οποιο used game θελετε και πηγαιντε να το παραλαβετε απο το καταστημα, και αντι για λεφτα παρτε 2 ανανεώσεις f2g

Δημοσ.

Δεν βλεπω να λεει used game της επιλογης σου καπου.

Οπως και δεν αναφερει αν ειναι κονσολας ή pc το παιχνιδι.

Αν ειναι να ξεσκαρταρουν τα fifa και τα pro εποχης 2008-2011 που τα εχουν σε 10αδες τοτε δεν αξιζει.

Εχει παει κανεις να δει τι παιζει απο κοντα?

Δημοσ.

Λογικά πάντως χάνονται τα δωρεάν λεπτά για όλα τα δίκτυα που παίρνουμε μπόνους κάθε φορά που ανανεώνουμε από κατάστημα της wind και αν είναι να μας δώσουν τίποτα Fifa 09 που λέει και ο από πάνω δεν αξίζει με τη καμία

Δημοσ.

πρωτον δεν χανονται τα λεπτα αναφερεται καθαρα...

δευτερον δεν βλεπω που ειναι το κακο στο να παρεις used game... Κινητα, λαπτοπ, μνημες, δισκοι ειναι οκ και μας χαλανε τα παιχνιδια??

Δημοσ.

ειναι μεγαλα λαμογεια γιατι εχουν βαλει πρωτο πρωτο το batman arkham city. αυτο παει 15 ευρώ μεταχειρισμένο - λετε να σου το δίνει με ανανέωση 20 ευρώ?

• Moderators
Δημοσ.

Oριστε απορω απο προχθες πώς και δεν εχει "διαφημιστει" αυτη η υπερπροσφορα εδω... και να την! :devil: :devil:

Υπηρχε περιπτωση να μην; :P Ειμαστε repeaters τηλεοπτικων διαφημισεων-emails-newsletters κλπ. Καποιες φορες χρησιμο γιατι καποιος μπορει να μην εχει τηλεοραση ή να βλεπει λιγο και να μην πετυχει μια διαφημιση, καποιος να μην εχει pc και να μην εχει email account για newsletters/mails... Ααααα, θα πρεπει να ανοιξουμε τηλεοπτικο καναλι και να παιζουμε screenshots απο το ινσομνια και το πρωτο ποστ απο τα θεματα για να καλυψουμε τους τελευταιους... :P

Δημοσ.

Καλα ποια λεπτα, εδω καθε 3 και λιγο (καθε βδομαδα νομιζω) ερχεται μυνημα για διπλασιασμο-τριπλασιαμο της αξιας ανανεωσης, για δωρο εξτρα λεπτα (τα οποια πολλες φορες μπαινουν απο ανανεωση σε καταστημα ακομα κι αν δεν "προβλεπονται") κλπ κλπ. Επισης νομιζω ολοι θυμομαστε τα 3 κινητα που επαιξαν δωρο με ανανεωσεις το καλοκαιρι.

Και γενικα ετσι οπως ειναι η κατασταση προσωπικα την βγαζω (με την Q) ανετα με 5 ευρω το μηνα...

Τελος παντων ας μας πει καποιος τι παιχνιδι πηρε μτχ και ποση αξια εχει χωρις ανανεωση να δουμε για τι πραγμα μιλαμε..

Δημοσ.

μια χαρά είναι η προσφορα και δεν έχει περιορισμούς σε τι used θα πάρεις.εγώ προσωπικά τσίμπησα resi 6 (για 20 είναι μια χαρά) και sleeping dogs.

ισχύει και για ανανέωση σε Q.

Δημοσ.

Εγω παντως ρωτησα για Q και μου ειπαν οχι, αλλα μαλλον δεν ξερουν τι παιζει... λογικα ισχυει για ολα τα διαθεσιμα παιχνιδια, στα καταστηματα υπαρχουν και παιχνιδια που δεν ειναι στο site.

Τα παιχνιδια ξεκινανε απο 2 ευρω (fifa 08) εως 30 (sims 3) αλλα τα περισοτερα ειναι 5-10 ευρω και δινονται με εγγυηση 90 ημερων, τωρα ως προς τι η καχυποψια, δεν το καταλαβαινω, δεν χανεις κατι απο την προσφορα που ισχυει και παιρνεις επιπλεον κατι... Σε λιγο μπορει να βγαλουν με ανανεωση κανα Ν8 και να λενε πς μεταχειρισμενα παλι... Δεν φαινεται να υπαρχουν ψιλα γραμματα, αν αλλα λενε και αλλα ισχυουν τι να πω...

Δημοσ.

Εγω παντως ρωτησα για Q και μου ειπαν οχι, αλλα μαλλον δεν ξερουν τι παιζει... λογικα ισχυει για ολα τα διαθεσιμα παιχνιδια, στα καταστηματα υπαρχουν και παιχνιδια που δεν ειναι στο site.

Τα παιχνιδια ξεκινανε απο 2 ευρω (fifa 08) εως 30 (sims 3) αλλα τα περισοτερα ειναι 5-10 ευρω και δινονται με εγγυηση 90 ημερων, τωρα ως προς τι η καχυποψια, δεν το καταλαβαινω, δεν χανεις κατι απο την προσφορα που ισχυει και παιρνεις επιπλεον κατι... Σε λιγο μπορει να βγαλουν με ανανεωση κανα Ν8 και να λενε πς μεταχειρισμενα παλι... Δεν φαινεται να υπαρχουν ψιλα γραμματα, αν αλλα λενε και αλλα ισχυουν τι να πω...

Γινεται σε Q,γκαραντι αυτο,μιας και εκανα ανανεωση στο νουμερο μου.πρεπει να επεσες σε μπαγλαμα υπαλληλο.οσο για τα παιχνιδια οσο το αργειτε λογικο ειναι τα καλα και κατεπεκτασην νεα παιχνιδια να εξαφανιονται.δε νομιζω να κανει καποιος ανανεωση των 20 για να παρει παιχνιδι το 10 15.τις νεες κυκλοφοριες θα χτυπησουν οπως εγω που πηρα το re.si.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...