Raf_uRecken Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα Insomniac's. Σκέφτομαι να αγοράσω εξωτερικό Δίσκο τον οποίο θέλω να χρησιμοποιήσω για ταινίες και τα σχετικά. Το θέμα είναι πως θέλω καλά transfer Rates. Σκεφτόμουν αρχικά για FireWire αλλά επειδή δεν έχω πολύ εμπειρία με το θέμα γενικά σκέφτηκα να ρωτήσω και εσάς. τι θα προτιμούσατε ? USB2/3 ? FireWire ? eSata ? ή Ethernet ?!
antonl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 USB3. Ο δίσκος δε θα περιορίζεται απ την ταχύτητα του usb και είναι / θα είναι σύντομα το πιο διαδεδομένο πρότυπο. Αρκεί οι συσκευές που θα το συνδέσεις να το υποστηρίζουν. Ethernet μόνο αν υπάρχει ανάγκη γι αυτό.
Raf_uRecken Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 USB3. Ο δίσκος δε θα περιορίζεται απ την ταχύτητα του usb και είναι / θα είναι σύντομα το πιο διαδεδομένο πρότυπο. Αρκεί οι συσκευές που θα το συνδέσεις να το υποστηρίζουν. Ethernet μόνο αν υπάρχει ανάγκη γι αυτό. Αυτό είναι το κακό οτι ακόμα δεν υπάρχει σε όλες τις συσκευές το συναντάς λίγες φορές
antonl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα είναι τι είδος σύνδεσης υπάρχει εκεί που σκοπεύεις να το συνδέεις εσύ. Εδώ και κανα χρόνο είναι ψιλοστάνταρντ το usb3 στα νέα pc/laptops και πιο συνηθισμέμο από firewire/eSATA.
TheELF Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Αυτό είναι το κακό οτι ακόμα δεν υπάρχει σε όλες τις συσκευές το συναντάς λίγες φορές Θα είναι και συμβατό με usb2/1 που έχουν όλες οι συσκευές,αν ήταν μόνο για Η/Υ εγώ θα έλεγα esata.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 usb3.0 μονόδρομος...
makfil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα Insomniac's. Σκέφτομαι να αγοράσω εξωτερικό Δίσκο τον οποίο θέλω να χρησιμοποιήσω για ταινίες και τα σχετικά. Το θέμα είναι πως θέλω καλά transfer Rates. Σκεφτόμουν αρχικά για FireWire αλλά επειδή δεν έχω πολύ εμπειρία με το θέμα γενικά σκέφτηκα να ρωτήσω και εσάς. τι θα προτιμούσατε ? USB2/3 ? FireWire ? eSata ? ή Ethernet ?! USB 3.0 και αν η κάρτα σου έχει ελεύθερη θέση για pci-e αγοράζεις ένα φτηνό controller και κάνεις τη δουλειά σου.
Raf_uRecken Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Λέω να πάω σε αυτό το πακετάκι και πιστεύω θα είμαι μία χαρά! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528533 - controller http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304542 - Δίσκος
N3CR4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Πες μας τι σύνδεση διαθέτει ο υπολογιστής σου χωρίς να αγοράσεις εσύ κάτι extra.
Raf_uRecken Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Πες μας τι σύνδεση διαθέτει ο υπολογιστής σου χωρίς να αγοράσεις εσύ κάτι extra. αν εννοείς back I/Ο μονο usb2 είναι παλιουτσικα η mobo. αλλά ίσως ενδέχεται το δεδομένο να κάνω ένα upgrade σε cpu/mobo οποτε δεν θα πάρω κοντρόλερ. Αν δεν πάρω τελικά, θα πρέπει να πάρω κοντρόλερ για usb 3
N3CR4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν πάρεις την αναβάθμιση που λες τότε ναι πήγαινε σε controller usb 3.0. Βασικά το κουτί σου δεν έχει κάποιο esata να κάνεις την δουλειά σου με αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα