Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και πάλι παιδιά. Ενας φίλος μου που ασχολείται με μουσική μου ανέθεσε να του περάσω το traktor στο λάπτοπ του (επειδή το εχω και ασχολούμαι χρόνια) και δέχτηκα. Εκανα εγκατάσταση, όλα καλά. Βάζω ενα κομμάτι στο αριστερό deck, δείχνει πως παίζει αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Πηγαίνω στο Audio Setup και στο Audio Device έχει επιλογή μόνο το IDT High Definition Audio CODEC (WASAPI(Shared Mode)). Το πρόβλημα είναι η κάρτα ήχου την οποία προφανώς δεν την υπσοτηρίζει το traktor. Ψάχτηκα λίγο στο google και με έβαλε στην σελίδα του traktor (native-instruments) όπου και ανέφεραν το πρόβλημα με την ίδια κάρτα ήχου. Κάποιος εδωσε ενα link για τους drivers asio4all. Τους κατέβασα, έκανα εγκατάσταση κανονικά, άνοιξα το traktor και αυτή τη φορά μου είχε επιλογή το asio4all. Το επέλεξα αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς ?

Συγγνώμη αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία το θέμα μου, απλά επειδή αφορά την κάρτα ήχου !

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγορασε καποια συμβατή καρτα ηχου κατα προτίμηση να εχει 2 εξόδους στερεοφωνικες για να εχει 2 decks η 1 master 1 monitor.

Δημοσ.

Αγορασε καποια συμβατή καρτα ηχου κατα προτίμηση να εχει 2 εξόδους στερεοφωνικες για να εχει 2 decks η 1 master 1 monitor.

Κοντευει χρονος φιλε μου......

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...