giorgos147 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Ξέρω ότι θα ακουστεί περίεργο, αλλά επειδή μου έμεινε το κινητό του αδερφού μου για κανένα δίμηνο, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει τρόπος δημιουργίας "δεύτερου χρήστη" έτσι ώστε τώρα που θα το λειτουργώ εγώ, να μη βλέπω τις εφαρμογές του, μηνύματα, μουσική, επαφές κ.λπ. και μόλις του το επιστρέψω, να διαγραφούν οι επαφές μου, τα μηνύματα μου, οι εφαρμογές που εγκατέστησα; Είναι το Galaxy S3. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ειχαν πει οτι σε αυτην την νεα έκδοση λογισμικού την jelly θα υπήρχε κατι τετοιο, αλλα δεν το ειδα πουθενά, μονο προβλήματα ειδα απο την αναβάθμιση
giorgos147 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ψάχνω με διάφορους όρους μήπως βρω λύση σε αυτό που θέλω, αλλά σαν αποτέλεσμα όλες οι αναζητήσεις μου, μου δίνουν "Second hand galaxy s3". Edit: Όντως. Στην 4.2. Εμένα φοράει 4.1 Πολύ ωραία.
giorgos147 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα είναι ότι θα μπορούσα κάλλιστα να του περάσω μία Custom Rom και να τελειώνω, αλλά: 1. με την ίδια λογική, κάνω ένα fresh install την Rom του και όταν το ξαναπάρει ο αδερφός μου του ξαναρίχνω άλλη μία. 2. το πιο σημαντικό, ότι όταν εκείνος είχε το Galaxy S, και αφού του είχα περάσει custom rom, μια ζωή μου έκανε παράπονα ότι τελειώνει η μπαταρία γρήγορα, κολλάει κ.λπ. και στο τέλος του έβγαλε πρόβλημα με το home button και ενώ ήταν ήδη μέσα στην εγγύηση, δε μπορούσαμε να το στείλουμε για service διότι δε μπορούσαμε να βρούμε "τον αυθεντικό κωδικό" του μοντέλου που είχε πριν το rooting και από τότε, δε θέλει. Τα είπα πολύ χύμα, δε ξέρω αν κατάλαβες. Αν και πιστεύω ότι αυτό το κινητό με μαμά rom, αδικείται.
Meraklis56 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 αυθεντικό κωδικό; το IMEI εννοείς; μια άλλη λύση είναι το dual booting. siyah kernel και μετά duplicate την υπάρχουσα rom η εγκατάσταση εκ νεου όποια rom θέλετε.
giorgos147 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 To IMEI πρέπει να ήταν, ναι. Για το GS του υπήρχαν πολλοί κωδικοί για Ελλάδα, και δεν ήξερα ποιον να του περάσω. Χμμ. Υπάρχει περίπτωση να υφίσταται κάποιος τρόπος ώστε να κάνω backup τα πάντα; Από IMEI ( ; ) μέχρι ρυθμίσεις, προγράμματα κ.λπ.; Και αυτό με το Dual Boot, δεν ακούγεται καθόλου άσχημο. Edit: Τελικά το "PCode" έψαχνα.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Γιατι πολυ απλα δεν παιρνεις ενα nandroid backup της current rom, μετα να περασεις οποια θελεις δικη σου (ακομα και στοκ) και οταν θελησεις να το επιστρεψεις να κανεις το nandroid restore? Στην ουσια θα κρατησεις image και θα επιστρεψει στο χρονικο σημειο που το αφησε εκεινος. Μετεφερα το θεμα στο Mobile Software παρεμπιπτοντως, ταιριαζει καλυτερα εκει EDIT: Πριν κανεις οποιαδηποτε αλλαγη ρομ κρατα ενα μπακαπ του EFS μη γινει καμια στραβη και ψαχνεσαι μετα.
giorgos147 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Τελικά, καμιά ώρα πριν την απάντηση σου stormrain, αποφάσισα το... πιο απλό. Factory Reset και λειτουργία του κινητού με τη μαμίσια έκδοση. Σ'ευχαριστώ πολύ που άλλαξες και ενότητα και για όλες τις συμβουλές. Ποιος ξέρει, ίσως μέσα στο Σάββατο μου έρθει καμιά αναλαμπή και κάτσω να περάσω καμία custom. Και πάλι ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα