al0n3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Αλλαξα το ZTE που σ δινει η WIND (γιατι δεν κανει για καμια εργασια ) με το THOMSON TG782 της Cyta ολα κανονικα με το ethernet(Μπαινω κανονικα στο ιντερνετ) .Το wi-fi ομως συνδεεται κ με πεταει με την μια !!! καμια ιδεα ??? :-(
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 μαλλονβαζεις λαθος κωδικο.ξαναμπες μεσα στο 782 και αλλαξε και καναλι αλλαξε και κωδικο και δοκιμασε παλι.αν δεν παιξει με wpa2 δοκιμασε wpa+wpa2 και αμα δεν παιξει και με αυτο δοκιμασε σκετο με wpa.
al0n3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 μαλλονβαζεις λαθος κωδικο.ξαναμπες μεσα στο 782 και αλλαξε και καναλι αλλαξε και κωδικο και δοκιμασε παλι.αν δεν παιξει με wpa2 δοκιμασε wpa+wpa2 και αμα δεν παιξει και με αυτο δοκιμασε σκετο με wpa. Τα εχω κανει ολα αυτα :/ Απλα δεν ξερω αν εχει καμια επιλογη το 782 ποσο να δινει .Εχω εναν ανταπτορα κ η ποιοτητα ζευξης ειναι 99% (σχεδον τελεια δλδ) ...Η ισχυς σηματος ομως ειναι γυρο στο 50% με TX:18 Mbps k RX:18Mbps ενω με το zte ηταν 48 κ 56 Δεν ξερω αν γινομαι σαφης!
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 οχι παραπανω επιλογες στο 782 δεν υπαρχουν.αν εισαι διπλα και σε πεταει εξω ε κατι δεν παει καλα.ναι καταλαβα τι εννοεις και ειναι παραξενο.απλα τσεκαρε κατι.στο wireless υπαρχει μια επιλογη (δεν ξερω αν υπαρχει και σε αυτο το thomson που λεει Power reduction καπως ετσι.ξετσεκαρε το.
kadaka80 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ο φορτιστης ρευματος ειναι θελω να ελπιζω του κουτιου απο την cyta... τσεκαρε το γιατι εχω την εντυπωση πως το βυσμα του φορτιστη του ΖΤΕ ταιριαζει με το thompson και αν εχεις βαλει αυτο ειναι λογικο να δυσλειτουργει μιας και τα ρευματα δεν ταιριαζουν απολυτα
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ο φορτιστης του Thomson πραγματι ειναι λιγο παραξενος.ειναι νομιω η 18 η 22 volt>μπορω να δω τον δικο μου αυριο και να σου πω.δεν εχω δει αλλο ρουτερ να παιζει με τα ιδια volt οσο θυμαμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα