SeNNinhA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, Thelw_zwh είπε Εγώ που δεν ειμαι ανήλικος και φοβάμαι να μάθουν οι γονείς μου ότι έχασα τη κάρτα που γράφει τους κωδικούς... Τι να κάνω? Σιγα τους κωδικους που χαθηκαν. Ειναι συνηθισμενο να μην ξερεις που εχεις βαλει την τοσοδουλικη καρτα ακομη κι αν δεν την εχεις χασει πραγματικα. Εαν ειναι στο ονομα σου το νουμερο κανεις οτι παραπανω. Εαν δεν ειναι ζητας απο τον ιδιοκτητη να το κανει. Μην αγχωνεσαι. Κι εγω που εχω κρατημενες τις καρτες της οικογενειας δεν ειμαι σιγουρος που τις εχω.
Mr_Terror Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Στο my vodafone app εχει επιλογη για ανακτηση PUK και στο στελνουν στο κινητο σου.
coolnetgr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Και στο MyCosmote στην διαχείριση σύνδεσης έχει επιλογή για ανάκτηση PUK. Μάλιστα στους εμφανίζει άμεσα.
Dimitris_Stavroudis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Στις 29/8/2020 στις 2:24 ΜΜ, Johnnuboy είπε Εχω μπλοκάρει και το πακ μου και δεν υπάρχει κατάστημα να παω να με βοηθήσει Τι μπορώ να κάνω να ανακτήσω πισω την κάρτα μου Καταστράφηκε η sim. Πας για αγορά καινούργιας με τον ίδιο αριθμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις