Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο φακελάκι της κάρτας SIM

ή σε κατάστημα(μάλλον)

ή καλώντας την εξ. πελατών της Κοσμοτέ.

Ποιος είναι ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών?

Δημοσ.

Πώς βρίσκω τον κωδικό PUK της κάρτας SIM cosmote??

καλείς στο 13838 θα πρέπει βέβαια να καλέσει το άτομο στο οποίο είναι ταυτοποιημένο το νούμερο γιατί θα ζητήσουν κ αριθμό ταυτότητας για λόγους ασφαλείας ή ημ/νια γέννησης.

• Moderators
Δημοσ.

καλείς στο 13838 θα πρέπει βέβαια να καλέσει το άτομο στο οποίο είναι ταυτοποιημένο το νούμερο γιατί θα ζητήσουν κ αριθμό ταυτότητας για λόγους ασφαλείας ή ημ/νια γέννησης.

/offtopic

Τι μου τυχε:

Χρειαστηκε προσφατα να παρω το PUK της κοπελιας μου απο καταστημα Vodafone, η οποια για πολυ σοβαρο λογο δεν μπορουσε να ειναι παρον. Ειχα μαζι μου το κινητο της, τη sim, την ταυτοτητα της, το ΑΦΜ της, το εκκαθαριστικο της εφοριας και τον...πατερα της (με οτι χαρτια ταυτοποιησης κουβαλουσε και ο ιδιος). Η αφοπλιστικη απαντηση ηταν: "Πρεπει να μιλησω στην ιδια".

Αφου εδωσα ενα ασχετο κινητο στο οποιο μπορουσαν να επικοινωνησουν μαζι της, την ρωτησαν το ονομα της, εαν θελει ξεκλειδωμα της sim και την χαιρετησαν.

Οι αποδειξεις που κουβαλουσα δεν ηταν αρκετες, αλλα η αγνωστη κοπελα που τους μιλησε απο αγνωστο κινητο, ηταν οκ :-)

• Like 1
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήνυμα προς τον Simos805.Μπορεις να μου τον πεις σε παρακαλω πολυ παρα πολυ!!!Τον χρειαζομαιιιιιι!!!!Ειναι επιγον😢😢😢😢

Επεξ/σία από Chris_Kxs
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μπλοκάρει και το πακ μου και δεν υπάρχει κατάστημα να παω να με βοηθήσει

Τι μπορώ να κάνω να ανακτήσω πισω την κάρτα μου

Επεξ/σία από Johnnuboy
Δημοσ.
1 hour ago, Johnnuboy said:

Στείλε στο facebook στον πάροχο. Ή και στην τηλεφωνική υποστήριξη. Εμένα με είχαν βοηθήσει :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Johnnuboy είπε

Τηλεφωνικά γίνεται πλέον, κάλεσε την υποστήριξη πελατών.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 18/11/2012 στις 7:15 ΜΜ, gs20309 είπε

Στις 29/8/2020 στις 4:09 ΜΜ, dpolal είπε

Εγώ που δεν ειμαι ανήλικος και φοβάμαι να μάθουν οι γονείς μου ότι έχασα τη κάρτα που γράφει τους κωδικούς... Τι να κάνω?

Στις 29/8/2020 στις 4:09 ΜΜ, dpolal είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Thelw_zwh είπε

Εγώ που δεν ειμαι ανήλικος και φοβάμαι να μάθουν οι γονείς μου ότι έχασα τη κάρτα που γράφει τους κωδικούς... Τι να κάνω?

Δεν είσαι ανήλικος και φοβάσαι;

Αν και ανήλικος να είσαι τι φοβάσαι;

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...