arsenal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια χρειαζομαι επειγοντως να κανω μια αλλαγή του εξωτερικου σκληρου δισκου απο ntfs σε fat ωστοσο δεν θελω να χασω τα αρχεια μου τα οποια τα εχω μεσα στον σκληρο (ταινείες,σειρές κτλ) υπαρχει καποιος τρόπος?
disqualified Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Έπεσα πάνω σε αυτο http://www.ntfs-fat32.com/. Αν το ψαξεις στο Google θα βρεις και αναφορες για το Partition magic. Δεν εχω ιδεα αν οποιαδηποτε λυση ειναι αξιοπιστη βεβαια εφ οσον δεν προυποθετει καποιο backup των αρχειων πρωτα
άδικος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ναι υπάρχει. Μεταφέρεις τα αρχεία σε κάποιο άλλο αποθηκευτικό μέσο (έστω προσωρινά) & μετατρέπεις αβίαστα το δίσκο στο file system της αρεσκείας σου. Αν σώνει και καλά θέλεις να το κάνεις χωρίς να τα μεταφέρεις μπορείς να ακολουθήσεις αυτή τη μέθοδο με δικιά σου ευθύνη.
disqualified Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Αν σώνει και καλά θέλεις να το κάνεις χωρίς να τα μεταφέρεις μπορείς να ακολουθήσεις αυτή τη μέθοδο με δικιά σου ευθύνη. Αυτη η μεθοδος ειναι η μεθοδος να μετατρεψεις μεσω του cmd απο FAT σε NTFS χωρις FORMAT και ειναι ασφαλης. Το αντιστροφο δεν γνωριζω αν μπορει να γινει με αυτην την εντολη
άδικος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Το αντίστροφο ΔΕΝ μπορεί να γίνει χωρις 3rd party app και... ξαναδιαβάζοντας το πόστ του φίλου μόλις αντιλήφθηκα πως διάβασα το ανάποδο. Να με συγχωράτε...
brainyrumors Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Καλύτερα να έχεις ένα backup σε κάθε περίπτωση... Η ερώτηση είναι γιατί να μετατρέψεις το σκληρό σε FAT?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα