Προς το περιεχόμενο

Poion AMD na paro?

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλαρακι gdp77 δεν θελω να σε θιξω αλλα οπως βλεπεις εχω και τους 2

και το συμπερασμα το βγαζω καθε μερα .

δεν εχω λογους να υποστηριξω καποιον απλως τι γνωμη μου ειπα

αν δεν την σεβεσαι και εισαι φανατικος της amd τι να πω (περαστικΑ)

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή το πάμε για παρεξήγηση, πρόσεξε σε παρακαλώ τι έγραψες :

ΠΑΡΕ ΕΝΑ P4 3.0 GHZ NA ΣΩΘΕΙΣ

Και προτείνεις αγορά 3.0 , όχι του 3.2 που γράφεις στο signature σου ότι έχεις.

Πρόσεξε τώρα τι σου απαντάω φίλε:

Πειράζει που με τα ίδια φράγκα που πήρες εσύ το "διαμάντι" της Intel, παίρνω Athlon 64 3000+?

Όπως καταλαβαίνεις, Athlon 64 δεν έχεις, έχεις Athlon XP.

Όσο για τις τιμες:

Athlon 64 3000+ : 213$

Athlon 64 3200+ : 333$

P4 3.0GHz 800 : 266$

Και αυτός που έχεις : 370$

Πήγαινε τώρα και στο net να δεις reviews για τα παραπάνω cpus και μετά έλα να τα πούμε.

Δεν είμαι φανατικός, είμαι αντικειμενικός. Περαστικά.

Δημοσ.

Δεν είναι μυστικό οτι όλοι οι P4C είναι δυνατότεροι από τους αντίστοιχους (κατά το PR Rating) AthlonXP.

Επίσης (με βάση τις σημερινές τιμές) δεν είναι μυστικό οτι πάνω από τα ~150€ το διάσημο value for money των AthlonXP πάει περίπατο.

Κάτω από τα ~150€ οι AthlonXP είναι απείρως καλύτεροι των αηδιαστικών Celeron.

Πάνω από τα ~150€ διαλέγεις P4C ή Athlon64. Οι AthlonXP απλά δεν συμφέρουν.

Να πω επίσης οτι εμφανίστηκε ένα ξεκλείδωμα για τους "νέους" AthlonXP (>39ή βδομάδα) αλλά περιλαμβάνει πείραγμα των bridges (=αντίο εγγύηση) και είναι σχετικά αδοκίμαστο ακόμα.

Δημοσ.

Kala apistefto, eixa ksexasei TELEIOS to topic mou afto kai me megali siginisi eida oti uparxei os sticky akoma!!!!!!

Edo kai 2 vdomades eimai eftuxis katoxos P4 sta 3GHz kai eimai UPERikanopoiimenos. Edosa kapoia xrimata parapano alla xalali tou! To plires sistima einai stin upografi mou..

H erotisi tora einai ti aksizei na parei kapoios pou einai apofasismenos na parei AMD? XP3200 i AMD 64bit? Rotao giati ta lefta gia 64bit akoma einai arketa (an kai o "mikros" exei arxisei na peftei i timi tou) kai apo tin alli den uparxei akoma i texnognosia gia epilisi tuxon provlimaton me asimbatotites klp klp..

PS: Sxetika me to Hyper Threading pou polloi AMDakides den ektimoun, na po oti apo prosopiki empeiria an to programa to upostirizei tote einai ALLH FASH!! Apo kei kai pera tora o kathenas vgazei ta siberasmata tou kai krinei apla kalo einai na to exoume dei stin praksi kai meta na koroidevoume ("tora anakalipsate to multitasking")..

Δημοσ.
...kalo einai na to exoume dei stin praksi kai meta na koroidevoume ("tora anakalipsate to multitasking")..

Ε, όταν το παλικάρι λέει "επιτέλους, τώρα που πήρα επεξεργαστή με χαιπερθρεντινγκ μπορώ να δουλεύω πολλα προγράμματα μαζί" τι να του απαντήσουν... Τέλος πάντων.

Το HT είναι μία εξαρετική τεχνολογία με την προϋπόθεση ότι την χρειάζεσαι και θα την αξιοποήσεις. Έχω το μηχάνημα του sig μου (προφανώς :D ). Στην σχολή δουλεύω την πτυχιακή μου σε ένα 3.0HT με 768RAM και GF4MX. Λοιπόν, ένα Maya render που στο σπίτι τελειώνει σε 31 λεπτά, στην σχολή τελειώνει μόλις σε 13, μιας και το Maya αξιοποιεί το HT και μ@μει και δέρνει. Αλλά όταν έχεις έναν υπολογιστή για να κάνεις τις εργασίες σου, ή να βλέπεις ταινίες ή να παιζεις τα παιχνιδακια σου (ή όλα τα παραπάνω) τότε το HT είναι κρίμα τα επιπλέον λεφτά...

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ topic pag 7 ΤΙ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΚΑΝΕΣ

ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ....

ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ PC ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ 64ΒΙΤ ΟΘΤΕ ΜΕ

P4EE MOY ΦΤΑΝΕΙ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ MARCOS_ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟ OVERCLOCKING.

P.S

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ GDP77 TI NA ΠΩ...

ΕΓΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΧΩ ΤΑ PC (P4 3.0+AMD320+) MΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ -reviews- Ε ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ

ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΤ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ....ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

-"ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ"- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ POLAKI AN ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΒΑΛΕ 2 ΠΥΡΑΥΛΟΚΗΝΙΤΟΥΣ WD RAPTOR ME RAID ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ .ΑΥΤΑ

Δημοσ.
P.S

Ρε φίλε έχεις πρόβλημα με την κατανόηση ελληνικών? Σε όσα post έκανα αναφέρομαι σε ATHLON 64, τον οποίο ΔΕΝ έχεις!!! Έλέος πια! Επειδή ακριβώς ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ σου λέω να δεις τα reviews. Και επίσης σου έγραψα ότι αγοράζω ATHLON 64 3000+ με λιγότερα χρήματα από P4 3.0 GHz!!

Δημοσ.
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ topic pag 7 ΤΙ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΚΑΝΕΣ

ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ....

ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ PC ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ 64ΒΙΤ ΟΘΤΕ ΜΕ

P4EE MOY ΦΤΑΝΕΙ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ MARCOS_ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟ OVERCLOCKING.

P.S

ΕΚτός από το υφάκι σου, δεν αλλάζεις και τον τρόπο που γράφεις; Βγάλε επιτέλους το Caps Lock.

Δημοσ.

polaki μην πάρεις athlon64. Η πλατφόρμα είναι ακόμα πολύ ανώριμη και δε λέει να επενδύσεις σε κάτι που θα αλλάξει στο εγγύς μέλλον αφήνοντας σε, σε περίπτωση αναβάθμισης με μια motherboard που μπορεί να σου χρησιμέψει ως κάδρο ή στην καλύτερη, αν μπορείς να ισορροπήσει φλιντάνια πάνω στις pci, ως δίσκο για να φέρνεις τον καφέ στους επισκέπτες σπίτι σου. Πριν βγουν μητρικές με 939 και κανα δυο chipset για αυτές(και κανα δυο revisions αν είναι της nvidia) εγώ δεν απλώνω χέρι πάνω τους.

Πάρε λοιπόν έναν 2500+ και μια 8rda3+ rev 2.1 που επειδή είχα την τύχη να παίξω λίγο μαζί της μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ sexy μητρική. Ποιο πιθανό βρίσκω να σε κοντράρει πρώτα η μνήμη σου ή ο επεξεργαστής σου παρά αυτή.

Και ρε παιδιά ήμαρτον πια έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ ότι πιο εποικοδομητική και πιο παραγωγική θα ήταν ακόμη και μια συζήτηση για το ποιος απο δω μέσα έχει το μεγαλύτερο πουλί παρά για το ποια πλατφόρμα είναι καλύτερη.

Δημοσ.

Μόνο οι FX κάθονται σε socket 940 που θα αλλάξει σε 939. Οι A64 με PR κάθονται σε socket 754 που θα παραμείνει ως έχει για πολύ καιρό.

Και στην τελική, δεν καταλαβαίνω τι θα πει ανώριμη πλατφόρμα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Όταν θα "ωριμάσει" θα έχει βγει κάτι καλύτερο. Αυτό το τελευταίο θα ισχύει πάντα στα PC. Όσο και να περιμένεις, πάντα θα βγαίνει σε λίγο κάτι καλύτερο και πιο "ώριμο". Αγοράζουμε όταν και ό,τι χρειαζόμαστε. Εγώ αυτό που λέω και θα το ξαναπώ είναι το εξής:

Athlon 64 3000+ : 213$

Athlon 64 3200+ : 333$

P4 3.0GHz 800 : 266$

P4 3.2GHz 800 : 370$

Από κει και πέρα, κοιτάξτε τα reviews και ο καθένας ας αγοράσει ό,τι νομίζει ότι χρειάζεται και τον συμφέρει... Απλά τα πράγματα.

Δημοσ.
Πριν βγουν μητρικές με 939 και κανα δυο chipset για αυτές(και κανα δυο revisions αν είναι της nvidia) εγώ δεν απλώνω χέρι πάνω τους.
Και στην τελική, δεν καταλαβαίνω τι θα πει ανώριμη πλατφόρμα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Όταν θα "ωριμάσει" θα έχει βγει κάτι καλύτερο.

Φίλε gdp77, εδώ θα διαφωνήσουμε. Ο LL_NEO έχει δίκιο λέγοντας ότι δεν αγοράζουμε κάτι από τους πρώτους. Κάτι τέτοιο κάνεις μόνο αν ξέρεις ότι δεν θα στεναχωρηθείς αν πχ. σου κλέψουν την μητρική (το ίδιο με το να την έχεις και απλά να την κοιτάς). Παραθέτω και την δική σου φράση, για να ακολουθήσει η δική μου:

NForce2 Ultra 400. Η πλατφόρμα NForce2 είναι πιο ώριμη από ποτέ (τουλάχιστον αυτό γράφει πάνω στην μητρική μου :D ) και ταυτόχρονα δεν έχει κυκλοφορησει κάτι καλύτερο...

Δημοσ.
Πριν βγουν μητρικές με 939 και κανα δυο chipset για αυτές(και κανα δυο revisions αν είναι της nvidia) εγώ δεν απλώνω χέρι πάνω τους.
Και στην τελική, δεν καταλαβαίνω τι θα πει ανώριμη πλατφόρμα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Όταν θα "ωριμάσει" θα έχει βγει κάτι καλύτερο.

Φίλε gdp77, εδώ θα διαφωνήσουμε. Ο LL_NEO έχει δίκιο λέγοντας ότι δεν αγοράζουμε κάτι από τους πρώτους. Κάτι τέτοιο κάνεις μόνο αν ξέρεις ότι δεν θα στεναχωρηθείς αν πχ. σου κλέψουν την μητρική (το ίδιο με το να την έχεις και απλά να την κοιτάς). Παραθέτω και την δική σου φράση, για να ακολουθήσει η δική μου:

NForce2 Ultra 400. Η πλατφόρμα NForce2 είναι πιο ώριμη από ποτέ (τουλάχιστον αυτό γράφει πάνω στην μητρική μου :D ) και ταυτόχρονα δεν έχει κυκλοφορησει κάτι καλύτερο...

Δημοσ.

Παιδιά μην ξεχνάτε ότι αναφέρεστε σε μητρικές που έχουν μόνο το southbridge πάνω και τα αρθρώματα μνήμης. Τι να ωριμάσει από αυτές τις μητρικές? Ναι, το Nforce2 Ultra 400 είναι το καλύτερο chipset για Athlon XP, αλλά εγώ εξακολουθώ να θεωρώ την αγορά A64 3000+ και Asus K8V δελεαστικότερη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...