Προς το περιεχόμενο

Poion AMD na paro?

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
re gdp77 kai go ipostirizw A64 alla ta fraga einai megalo thema....

Κοιτά, αυτό που λες έχει να κάνει με τον τρόπο σκέψης... Σίγουρα τα φράγκα είναι πρόβλημα, αλλά έχει σημασία και η επένδυση.Π.χ προτιμάς να δώσεις 300€ για 6 μήνες ή τα διπλάσια για 1,5 χρόνια; Λέμε τώρα...

Το ίδιο πιστεύω και για τις κάρτες γραφικών. Καλύτερα 500€ και να την ευχαριστηθώ τώρα (ταχύτατη σήμερα) και να με καλύψει και στο μέλλον, παρά 250€ και να μην την ευχαριστηθώ (μέτριες επιδόσεις σήμερα) και ανάγκη αναβάθμισης πάλι στο μέλλον. Τη συγκεκριμένη άποψη την αναλύω και εδώ

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
mia kai eida oti protinoun tin Gigabyte gia mobo...ego tha po makria...an thes overclocking kai para poli kali mobo pare epox...

Με την motherboard της Gigabyte που πρότεινα έχω φτάσει το pc ενος φίλου μου στα 210 fsb!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδία επειδή με ενδιαφέρει να κανω μια αναβάθμηση και θέλω η cpu na OC αρκετά..Τι μου προτείνετε?Παντα για επεξεργαστή της AMD..Απο τι διάβασα στο topic καλη αγορά και απο αποψη Oc είναι ο Barton 2500+ η ο 2600+ σε σινδιασμο με μια abit η epox mobo.Κάνω καποιο λάθος?

Δημοσ.

Όχι μια χαρά τα λες.

Πρόσεξε μόνο να ξεκλειδώνει αλλιώς θα παίζεις μόνο με 11 πολλαπλασιαστή του Barton. Θα τον βάλεις βέβαια 11x200 και θα είσαι 3200+ οπότε κυριλέ.

Δημοσ.
Όχι μια χαρά τα λες.

Πρόσεξε μόνο να ξεκλειδώνει αλλιώς θα παίζεις μόνο με 11 πολλαπλασιαστή του Barton. Θα τον βάλεις βέβαια 11x200 και θα είσαι 3200+ οπότε κυριλέ.

Φίλε Spyrus οταν λες να προσέξω αν ξεκλειδώνει τι εννοεις?Υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να ανεβάσω τον πολλαπλασιαστη πάνω απο 11?

Φαντάζομαι η CPU ξεκλειδώνει με το γνωστό <γεφυρομα> της L1.

Δημοσ.

Αν φτιάχτηκε πριν την 38η βδομάδα του 2003 όλα τα nforce2 θα τον ξεκλειδώνουν αυτόματα.

Αν φτιάχτηκε μετά την 42η βδομάδα του 2003 δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να ξεκλειδώσει.

Οι ενδιάμεσες βδομάδες είναι ρίσκο (μπορεί να είναι κλειδωμένοι , μπορεί και όχι).

Την εβδομάδα παραγωγής την βλέπουμε από τον κωδικό που γράφει πάνω ο επεξεργαστής.

ΠΧ ο κωδικός του δικού μου:

AXDA2500DKV4D Y8703172611162 AQZFA 0336SPMW

Το 0336 στο τέλος σημαίνει ότι φτιάχτηκε το '03 και την 36η εβδομάδα.

Και είναι ξεκλείδωτος.

Δημοσ.

Πσσσσ :shock: . Που να τα ξέραμε αμείς αυτά...

Αντε τώρα να ψάχνεις πιο μαγαζάκι έχει κανένα ξεχασμένο, γιατί φαντάζομαι δεν θα τροφοδοτούνται τώρα τα μαγαζιά με τους παλιούς.

Δημοσ.

ΠΑΡΕ ΕΝΑ P4 3.0 GHZ NA ΣΩΘΕΙΣ

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ

Ο ΑΜD ΣΕΡΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ(ΑΜD)3200

ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ PC ΠΟΥ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ

ΑΠΟΛΥΤΑ

ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΚΕΣΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΑΡΕ ΑΜD

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΑΥΤΑ

P.S. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΜΟΝΑΣ

Δημοσ.

Απίστευτα τεκμηριωμένο post... Φίλε επειδή ακριβώς δεν είσαι ειδήμονας, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς... Πειράζει που με τα ίδια φράγκα που πήρες εσύ το "διαμάντι" της Intel, παίρνω Athlon 64 3000+?

P.S. To αυτονόητο συμπέρασμα ότι έκανες λάθος επιλογή προκύπτει όχι μόνο βάσει εμπειριών, αλλά και από τα δεκάδες benchmarks που θα βρεις στο Internet. Και επιτέλους αυτή η καραμέλα για τους αδαής ότι δουλεύεις παράλληλα πολλά προγράμματα με τους Intel, ας σταματήσει. Πίστεψέ με, και εγώ που έχω AMD δουλεύω παράλληλα πολλά προγράμματα? Τί έγινε ρε παιδια? Ξαφνικά ανακαλύψαμε το Multitasking? ΧΑ ΧΑ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...