cnstntgrdnr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 http://www.amazon.co.uk/Sharkoon-Cable-Remote-Control-PC/dp/B001690A6I/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1352994240&sr=1-1-catcorr Ξερει κανεις αν υπαρχει καπου διαθεσιμο ? Το ειχα πετυχει καποτε στο eshop αλλα πλεον ειναι out of stock. Αν καποιος εχει υποψιν κατι παρομοιο θα εκτιμουσα μια βοηθεια
Professor Xavier Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Φαντάζομαι θες να ανοίγεις το pc χωρίς να θες να σκύψεις! ε? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο σαν Control, έχει μια ρύθμιση στα Bios (ανάλογα την μητρική), μπορείς να επιλέξεις να ανοίγει με οποιοδήποτε πλήκτρο, ή με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων(Password), ή μπορείς να επιλέξεις να ανοίγει με το ποντίκι (διπλό κλικ). Έχει σημασία αν είναι ασύρματα ή όχι. Πιθανών στα ασύρματα να μην λειτουργεί. Έμενα στο παλιό μου ποντίκη(Ασύρματο logitech) λειτουργούσε μια χαρά, στο καινούργιο (Ασύρματο Microsoft) δεν πιάνει. Αν σε ενδιαφέρει... τσέκαρε το και πες μας αν πέτυχε.
cnstntgrdnr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 εχω στησει το pc μου εκτος κουτιου επειδη κανω πολλες και συχνες αλλαγες hardware. Θα με βολευε το power button αλλα και τα usb που προσφερει, οσο και τα jacks για ακουστικα, το καλωδιο μου δε φτανει μεχρι τη μητρικη δυστυχως. Θα δοκιμασω το κολπ με το πληκτρολογιο παντως προς το παρον, εχω βαρεθει να βαζω μπρος με κατσαβιδι
Professor Xavier Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 XA! Κατάλαβα. Δοκίμασε με ενσύρματο πληκτρολόγιο αν σε βολεύει, και αν μπορείς τσέκαρε το manual της μητρικής για αυτή την λειτουργία, γιατί μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις θέση σε κάποιο jumper της μητρικής.
cnstntgrdnr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Thanks Xavier, δουλευει! Συμφωνα με το bios μονο για πληκτρολογιο συνδεδεμενο σε παραλληλη θυρα ομως (PS/2 keyboard). Οι μερες του κατσαβιδιου τελειωσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα