NikosPanorama Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Απορώ γιατί δεν έχει δημιουργηθεί ήδη thread ....Είμαι μεγάλος φαν της σειράς.Πρώτες 2 σαισόν πολύ καλές,η 3η έχει πολλά σημεία που τη βαριέσαι και η υπομονή εξαντλείται, και 4η για μένα ίσως να ξεπερνούσε και τις πρώτες 2. Ποιοι άλλοι είναι φαν λοιπόν?Πως σας φαίνεται η 5η σαισόν μέχρι τώρα???
Orlias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Φίλε υπάρχει θέμα στο παρακάτω link: http://www.insomnia.gr/topic/319266-sons-of-anarchy/ Γενικά πάντως η σειρά τα σπάει και την παρακολουθώ απ' την αρχή! Είναι η αγαπημένη μου και νομίζω φέτος έχουμε ίσως την καλύτερη σεζόν μέχρι τώρα!
NikosPanorama Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 για την 5η σαισόν δεν υπάρχει θέμα...
Orlias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Εννοώ ότι υπάρχει ένα θέμα για την σειρά και όχι για κάθε χρονιά ξεχωριστά. Εκεί μέσα σχολιάζονται όλες οι seasons, απλά δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση στο θέμα. Όπως και να έχει η σειρά είναι πολύ καλή!
NikosPanorama Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 έχεις δίκιο! και εγώ αυτό βλέπω ότι δεν υπάρχει καθόλου λαός που να υποστηρίζει sons!!! κρίμα είναι και γαμώ τις σειρές....
paranoid_gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Όντως και εγώ απορούσα που δεν υπήρχε ξεχωριστό thread για την season 5 του SoA. Γενικά πολύ καλή σειρά!!!Και πιστέυω τα 3(αν δεν κάνω λάθος) επεισόδια που μένουν κρύβουν πολλές "συγκινήσεις"!!!!
raziels Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 άλλη μια σαιζόν έφτασε στο τέλος της. Samcro, everything fall apart
Orlias Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό ήταν και για φέτος... Προσωπικά την απόλαυσα την φετινή χρονιά και ίσως να ήταν η καλύτερη για μένα! Ποιος κάνει υπομονή έναν χρόνο τώρα...
D_N_A Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Είχε τα φόντα να βγάλουν μια σούπερ σεζόν αλλα κάπου το έχασαν. Anyway πλέον αναμονή μέχρι του χρόνου...
NikosPanorama Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 το φινάλε ήταν απαράδεκτο...κρίμα και είχε αρχίσει καλά η season.
ScarletK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Κι εμένα από το 7 και μετά με κούρασε λιγάκι. Συμμαζεύτηκε κάπως η κατάσταση στα τελευταία επεισόδια αλλά μου άφησε ένα meh σαν γενική εικόνα. Στα χαρτιά αν τα βάλεις κάτω έγιναν πολλά και διάφορα. Λίγο στην υλοποίηση μας τα χάλασε μάλλον. ps. Ο Otto πρέπει να πεθάνει να πάει κόλαση και να γίνει Pit Lord. Τι παλικάρι είναι αυτό. ps2. Δεν ξέρω πόσοι το είδαν αφορά την πιο δυνατή σκηνή της σεζόν και γενικά τα ζόρια των ηθοποιών. Υπάρχει ένα vid προς το τέλος του άρθρου http://insidetv.ew.c...yan-hurst-opie/ Though only Jax, Chibs (Tommy Flanagan) and Tig (Kim Coates) appeared in the prison death scene, Hurst asked that all of his SAMCRO brothers stand in his sight line when he received the fatal blow to his head from a pipe. “I wanted everybody to stand behind the camera for the last shot so I could look at them. If you look at that last shot of Opie, he is just looking at all my brothers, and saying… thank you.” Ποιητικό huh;
moses Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Λογο ελλειψης χρονου εχω δει τα 2 πρωτα μονο και θα δω μαζεμενα τα υπολοιπα. Η σειρα τα σπαει, θεωρω πως ειναι απο τις καλυτερες με φοβερους χαρακτηρες
Xorxhs! Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 το τελευταιο επεισοδιο κατωτερο της αρκετα καλης σεζον...
kitsos sakis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μια από της κορυφαίες σειρές για μένα μέσα στο τοπ 5 μαζί με Supernatural person of interest vampire diaries Grimm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα