Προς το περιεχόμενο

WiFi πρόβλημα με Toshiba Satellite A500-1GH

Rolling8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το παρακάτω laptop

http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/en/product/Satellite-A500-1GH/1082835/toshibaShop/false/

Μετά από Format σταμάτησε να λειτουργεί το WiFi. Δείχνει πως δεν είναι ενεργοποιημένο και δεν αναζητά καν δίκτυα.

Το λαμπάκι ανάβει κανονικά.

Έχω χάσει τα Recovery discs της Toshiba και οι Drivers που δοκίμασα, δε λύνουν το πρόβλημα.

Καμιά ιδέα κανείς;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Yeap.. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι πως παρότι ανοίγω με το κουμπάκι το wifi, αυτό δεν ανοίγει..!

Προσπάθησα με Fn etc, αλλά τίποτα..

Μου φαίνεται δεν το γλυτώνω το service του Πλαισίου ε?

Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω...αφού κατεβασες ολους τους drivers για το σωστό λειτουργικό και πάλι δεν έγινε τίποτα δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω...

Προσπάθησες να κάνεις restart το φωτάκι με το fn + το άλλο και δεν έγινε κάτι(αν καταλαβα καλά)?

Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο....αν και δεν θα ήθελα να πας στο πλαίσιο και να σου φάνε τα λεφτά τζάμπα...

Δεν έχεις ανοίξει το λάπτοπ να πηραξες κάτι έτσι??

Αν μπορεί καποιος άλλος να σε βοηθήσει απο εδω μέσα....

Δεν το έχω ανοίξει να το πειράξω όχι. Λεφτά τσάμπα είναι σίγουρα. Μου φαίνεται καλύτερα να πάρω ένα stick wifi με 10 ευρώ να τελειώνει η υπόθεση.

• 11 χρόνια αργότερα...
Στις 18/11/2012 στις 5:35 ΜΜ, codesix είπε

Νομίζω στα Satelite η ασύρματη κάρτα πολλές φορές είναι

Disabled απο το BIOS..

Στις 15/11/2012 στις 4:38 ΜΜ, Rolling8 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το παρακάτω laptop

http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/en/product/Satellite-A500-1GH/1082835/toshibaShop/false/

Μετά από Format σταμάτησε να λειτουργεί το WiFi. Δείχνει πως δεν είναι ενεργοποιημένο και δεν αναζητά καν δίκτυα.

Το λαμπάκι ανάβει κανονικά.

Έχω χάσει τα Recovery discs της Toshiba και οι Drivers που δοκίμασα, δε λύνουν το πρόβλημα.

Καμιά ιδέα κανείς;;;

Υπάρχει θέμα μεταξύ ΒΙΟS , καί τό είδος των windows!!... ακόμα περισσότερο με πόσες φορές έκανες, format στόν ίδιο σκληρό δίσκο!!

Ο σκληρός αποθηκεύει ποσότητα μεν αλλά τό είδη αποθηκευμένο windows άλλου τύπου εκτός αγοράς... κάποιες φορές δεν είναι ολοκληρωμένο!!

Με αποτέλεσμα σέ ένα απλό format νά παρουσιάζονται θέματα είτε από το USB είτε από τό δίσκο CD...

Έχω ανοίξει τέτοιο Μοντέλο...!!

Κάτω από το πληκτρολόγιο έχει την μικρή πλακέτα WiFi... καλά μέχρι εδώ...

Όταν άνοιξα το κάτω καπάκι όμως υπάρχει μόνιμη θέση μεγάλης πλακέτας !!(στενόμακρη) 

Αλλά στην προκειμένη δεν έχουν εγκαταστήσει πλακέτα εργοστασιακά!!

Ως συνήθως κάτω από την ίδια πλακέτα η στην γύρω θέση υπάρχει τό πλακετακι τής γραμμής LAN!!

Αυτή είναι ενεργή!!

Μιλάμε για μεγάλη βλακεία!!

Για αυτό βλέπει μόνον την μικρή μόνον κάτω από το πληκτρολόγιο!

Εάν όμως έβαζαν την μεγάλη από κάτω ενεργή τότε όλα τά windows θά έβλεπαν απευθείας τό WiFi!!... απλά πράγματα!!

Υποψην ότι οι δύο πλακέτες σίγουρα επί της MOTHERBOARD είναι σέ διαφορετικό πεδίο ανταποκρίσεων voltaz κ.λ.π ...

Εγώ έβαλα πλακέτα από κάτω αλλά δεν έχει καμία ανταπόκριση εγκατάστασης!

Αυτά τα λάπτοπ έχουν θέμα με την, BIO'S δηλαδή μεγάλο μπέρδεμα στις επιλογές για format σκληρού καί ασφαλώς δεν ανταποκρίνεται σέ κάποια windows!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...