lostgravity Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Παιδια καλησπερα, εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει οταν ενα pc δεν μπαινει στο ιντερνετ με κανεναν αλλον browser παρα μονο με ΙΕ? Στην περιπτωση που δοκιμασω με οποιονδηποτε αλλον browser εμφανιζεται το εκαστοτε μηνυμα αδυναμιας συνδεσης στο νετ. Ευχαριστω
brainyrumors Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Πρώτα έλεγξε εάν οι υπόλοιποι browser είναι σε offline mode. Σε περίπτωση που έχεις εγκαταστήσει firewall κοίτα μήπως τα έχεις μπλοκάρει κατά λάθος. Κάνε και μια επανεκκίνηση στο router να είσαι σίγουρος.
lostgravity Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Οχι,δεν ειναι σε offline λειτουργια.Το firewall το εχω τσεκαρει και δεν ευθυνεται αυτο.
trek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Koίτα μην θέλει να βάλεις την ip χειροκινητα στον browser. Βέβαια απο τα xp έχω να ακούσω για τέτοιο πρόβλημα, αλλά δεν χάνεις και τπτ να δοκιμάσεις.
lostgravity Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Koίτα μην θέλει να βάλεις την ip χειροκινητα στον browser. Βέβαια απο τα xp έχω να ακούσω για τέτοιο πρόβλημα, αλλά δεν χάνεις και τπτ να δοκιμάσεις. για xp προκειται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα