Nickmac Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Έβαλα το ίδιο κανάλι με το ZXV10 W300 και έδωσα και το mac address toy .Επέλεξα την επιλογή repeater kai συνδέθηκε ή μάλλον το είδε γιατί σε ένα μικρό πίνακα που έχει βρήκε το δίκτυο Wifi , είδε και το όνομα ,το κανάλι και μέτρησε και την ισχύ του αλλά δεν μου έδωσε Internet. Mάλλον πρέπει να ρυθμίσω κάτι και στο ZXV10 W300 ώστε να δίνει IP .Μπορείτε να με βοηθήσετε μήπως ? Υπόψιν ότι με το mac book δεν μπορώ να συνδεθώ στο Νetgear (ούτε ασύρματα ούτε με καλώδιο ).
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 το zte θα δωσει Ip αμα χρειαστει.για αρχη παιξε χωρις κλειδωμα να δεις τι γινεται και επισης να ειναι στο ιδιο δικτυο.πχ αν το zte ειναι 192.168.1.1 δωσε στο netgear 192.168.1.254 Και κλεινεις τον dhcp οταν ειναι σαν repeater.
Nickmac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Προσπαθησα αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Θα προσπαθήσω πάλι το Σαββατοκύριακο. Ήθελα να ήξερα όμως αν γίνεται αυτό που προσπαθώ ή παιδεύομαι .Στο πλαισιο είδα κάτι σαν πολύμπριζα (ταυ σούκο) με 40 περίπου ευρώ αλλά είναι και το πείσμα .Θα δούμε
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 τι εννοεις πολυπριζα σαν σουκο?εσυ λες powerlines μαλλον.εσυ θες να επεκτεινεις το ασυρματο σου απο οτι καταλαβα.τα Powerline Θα σου δωσουν ιντερνετ με ethernet και μερικα Powerline εχουν και ασυρματο πανω βεβαια. τωρα με βαση μια γρηγορη ματια που εριξα στο manual http://kbserver.netgear.com/pdf/wg602v3_manual.pdf kai στην σελιδα 53 καταλαβα οτι κανει wds κατα καποιο τροπο και μαλλον μονο με συγκεκριμενες συσκευες.αν και στο wds πολλες φορες πρεπει και το αλλο ρουτερ να υποστηριζει wds και να το σεταρεις και εκει για να παιξει.δηλαδη δεν παιζει universal repeater οπως καταλαβα.
Nickmac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ετσι νομίζω κι εγώ . Παρατηρώντας και τα σχεδιαγράμματα 5-2 και 5-3 βλέπω ότι πάντα το πρώτο είναι ασύρματα συνδεδεμένο κα μετά γίνεται ασύρματη σύνδεση. Πάντως στις πολλές εναλλαγές ρυθμίσεων που έκανα κάποια στιγμή δούλευε σαν κάρτα ασύρματη δικτύου ( ή όπως τα στικάκια δικτύου ) . Έκλεισα δηλαδή το WiFi από το λάπτοπ και είχα ασύρματο Ιντερνετ από το Netgear που το είχα συνδεδεμένο με ethernet καλώδιο για να το ρυθμίζω. Τέλος πάντων ευχαριστώ για το χρόνο σου. Θα πειραματιστώ και με ένα wag200g της Linksys να δούμε αν με άλλο λογισμικό υποστηρίζει WDS οπότε λέω να το συνδέσω στο ρούτερ και να το κάνω σαν ΑP1 kai μετα το Netgear san AP2 . Χαιρετώ προς το παρόν .Όταν φτιάξω κάτι ή βρώ κάτι θα το αναφέρω στο θέμα.
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 το wag200 εχει open wag 200 αλλα δεν νομιζω οτι και αυτο εχει λειτουργεια Repeater.τα linksys wrt ηξερα οτι μπορεις με custom firmware να τα κανεις Repeater οπως και να ανεβασεις τα Mw.δεν το εχω δοκιμασει απλα τι εχω ακουσει.τωρα για to netgear οτι σου ειπα ειναι με βαση το πως καταλαβαινω τι κανει απο το manual.αν καποιος ξερει κατι παραπανω η το εχει πετυχει ας μας πει.δεν το εχω δοκιμασει ουτε εχω καποιο παρομοιο για να το ψαχναμε.δεν ξερω αν παιρνει κανα custom firmware η τιποτα modfs για να κανεις και αλλα πραγματα με αυτο γιατι και τα Netgear εχουν πολλες customies.
Nickmac Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Τελικά το κατάφερα. Έκανα update με firmware της DD-wrt το dd-wrt.v24_micro_generic (με παίδεψε λίγο - θέλει υπομονή και καλό συγχρονισμό ) oι οδηγίες και το αρχείο είναι εδώ και με τις ρυθμίσεις που βρίσκονται στη σελίδα όλα δουλεύουν άψογα . Καλο βράδυ .
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 μια χαρα.ευχαριστουμε για την απαντηση. αυτα τα dd-wrt εχουν σωσει κοσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα