Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους παιδια.Πριν 2 ημερες εκανα αναβαθμιση στο PC μ.Εβαλα i5 3570k ,μια asus mobo και 580 gtx.Μετα απο ενα δυοωρο game το pc κθριολεκτικα καιγεται. Το μετρησα με το CPUID και η θερμοκρασια του cpu φτανει τους 90 βαθμους κελσιου,και της καρτας 85 με 90.Επισης οταν καθεται το pc απλα στην επιφανεια εργασιας κυμαινεται στους 70!!!!!!!!!!!

Εχω βαλει και εχτρα ψυχτρα,tην gaia.

Tι γινεται??

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Δν πειραξα τπτ οσο αναφορα το overclocking.Εβαλα καινουργια παστα.Ολα τα πραγματα ειναι του κουτιου.δειχνει οτι εχει κουμπωσει σωστα.Οσο αναφορα την θερμοκρασια της καρτας?

Δημοσ.

Για δοκίμασε το HWMONITOR και κανε stress test με everest ultimate .ανοιξε και τα δυο και πες απο το πρώτο τις θερμοκρασίες

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Επειδη σου έστειλα κάτι αν θές δες το γιατι υπάρχει πιθανότητα να έχεις λάθος ενδείξεις

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Οκ παιδια αυτο θα κανω για τον CPU. Οσο αφορα την θερμοκρασια τησ καρτας?γιατι ανεβαζει τοσο?

Γτ η 580 ειναι θερμαστρα με μορφή καρτας γραφικών...

δεν είναι ανησυχητικές οι θερμοκρασίες της .. ειδικα αν την έχεις και σε κανενα κουτακι της πλάκας!

Δημοσ.

Οχι εχω πολυ καλο κουτι.Δν ξερω κατι αλλο πρεπει να ειναι.Κατι τελευταιο επειδη εχω μπερδευτει.Στο HWmonitor εχει τρεις ενδειξεις.

value min max.ποια απο τις τρεις κοιταω?Η max ειναι αυτη που βαραει τερμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...