dimitris2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Το Facebook ξεκινά από σήμερα την παρουσίαση μιας νέας υπηρεσίας η οποία είναι μια ροή γεγονότων η οποία περιέχει αποκλειστικά τα νέα των Σελίδων στις οποίες ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος. Η δυνατότητα αυτή είχε ενεργοποιηθεί σε κάποιους χρήστες δοκιμαστικά πριν από λίγες μέρες, όμως από σήμερα ξεκινά η διάθεσή του προς όλα τα μέλη του Facebook.Η ενότητα Pages feed εμφανίζεται στην αριστερή μπάρα της κεντρικής σελίδας του Facebook αλλά μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε αυτή και με τον ειδικό σύνδεσμο. Η νέα δυνατότητα δεν επηρεάζει τον τρόπο λειτουργίας της κανονικής ροής ειδήσεων, και απευθύνεται κυρίως σε όσους επιθυμούν να βλέπουν αναρτήσεις από σελίδες χωρίς να παρεμβάλλεται ανεπιθύμητο περιεχόμενο από άλλους χρήστες. Τα νέα έρχονται σε μια περίοδο όπου το Facebook δεχόταν σκληρή κριτική για όσους χρησιμοποιούσαν τις σελίδες τους για διαφήμιση προϊόντων. Συγκεκριμένα υπήρξαν μερικές "ανησυχίες" για το ότι οι αναρτήσεις σελίδων επί πληρωμή δεν προβαλλόταν όσο έπρεπε στην κύρια ροή ειδήσεων. [link=http://thenextweb.com/facebook/2012/11/14/facebook-confirms-dedicated-pages-feed-section-rolling-out-shows-you-only-content-from-pages/][/link]
dewn735 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 και απευθύνεται κυρίως σε όσους επιθυμούν να βλέπουν αναρτήσεις από σελίδες χωρίς να παρεμβάλλεται ανεπιθύμητο περιεχόμενο από άλλους χρήστες To facebook έχει αρχίσει και στέλνει τόσα διαφημιστικά μέσα από φίλους (που και καλά κάναν like σε κάποια σελίδα) που σχεδόν σε όλους τους έχω κάνει κι ένα report για spam (η επιβεβαίωσή μου για την πουστιά του fb έρχεται όταν, αμέσως μετά το report, βγαίνει μήνυμα που με ρωτάει γιατί δε μου άρεσε η διαφήμιση). Να υποθέσω ότι αυτά θα φύγουν από τη μέση, ή απλά θα προστεθεί ακόμα ένα;
bobiras13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 καιρoς ήτανε , ειχε γινει μπερδεμα με τις σελιδες
light360 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Και γιατι θα πρεπε να αποτελει ειδηση αυτο???
CosmosKGR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Και γιατι θα πρεπε να αποτελει ειδηση αυτο? Δε νομίζω ότι τίθεται καν θέμα, στο κατά πόσο "πρέπει" ή δεν πρέπει το να αποτελεί "είδηση" μια τέτοια πληροφορία ως δημοσίευση. Κατά πολλούς που έχει μια ιδιαίτερη αξία προσωπικά ως πληροφορία, μπορεί να εκληφθεί και ως είδηση, για άλλους πάλι που δεν τους ενδιαφέρει το θέμα facebook γενικότερα, να τους φαίνεται παγερά αδιάφορο. Από τη στιγμή λοιπόν που είναι κάτι νέο και αληθινό σα πληροφορία, κατ' επέκταση ναι, είναι και αυτό ένα είδος, πιο εξειδικευμένης αν θες, είδησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα