kazaleon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα σας, Αν ξέρει κάποιος να μου πει αν το παρακάτω πρόβλημα είναι ίος ή "σατανική σύμπτωση" ή εκανα εγώ καμία λαλακια. Λοιπόν έχω ένα pc που μετα απο επανεκίνηση πετάει μπλε οθόνες και κάνει επανεκίνηση με το που παεί να φορτώσει τα win xp. Οκ, βάζω τον σκληρό σαν δεύτερο στο σε άλλο pc (Win 7) και όταν παώ να τον ανοίξω μου λεεί ότι δεν είναι φορμαρισμένος και αν θέλω να τον κάνω φορματ. Κλασική περίπτωση βλάβης, ανοίγω τον φιλαράκι EASUS DATA RECOVERY για να παρω τουλάχιστω τα αρχεία, μέχρι εδώ όλλα καλά, πέρω και τα αρχεία με το EASUS χωρίς κανένα πρόβλημα. Και μετα λέω να δώ κάτσε να δω μπας και υπάρχει κανενα προγραμμα που μπορώ να επαναφέρω το partition όπως ήταν, γιατί το pc έχει πολύ δουλειά για να στήθεί και από διάφορους ανθρώπους. Κατεβάζω ένα "δανεικό", προγραμμα αρκετά γνωστο αλλά δεν το θυμάμε, κάνω μία διαδικασία και μου βγάζει ότι ο σκληρός έχει 17 partition! που το ένα επικαλύπτει το άλλο, διαλέγω το μεγαλύτερο και επιλέγω επαναφορά. Κάνει μια διεργασία αλλά ακόμα ο σκληρός δεν ανοίγει αλλα δεν μου έβγαζε να κάνω format, και πάω να κάνω μία επανεκίνηση μπας και αλλάξει τπτ, ε αυτό ήταν το pc μου πάει να ξεκινήσει τα win 7 μπλε οθόνη κτλ, να μην σας κουράζω περισσότερο ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με 20 partition αυτή την φορά Οκ δεν λεω ότι δεν ρίσκαρα που κατέβασα πρόγραμμα, αλλά ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! PS. σορρυ για το μεγάλο μήνυμα.
άδικος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Για τη δουλειά αυτή, TestDisk. Υπάρχει & σχετικό νήμα. Έπρεπε να διαλέξεις το τελευταίο partition χρονολογικά, αυτό σε ενδιαφέρει. 1
kazaleon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολυ!!, να φανταστείς ότι έψακξα να βρω σχετικό θέμα στο φορουμ, θα το δοκιμάσω σε λίγο, παίζει κανένας ιός αυτό το καιρό που να το προκαλεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα