SyNcNeXuS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 καλημέρα και σήμερα λοιπόν έχω 2 προβληματάκια το πρώτο είναι πως δεν μπορώ να διαγράψω τίποτα, ούτε καν να το στείλω στο κάδο (που είναι άδειος) βγάζοντας μου το error ότι είναι γεμάτος! και το δεύτερο είναι πως μετά από 2 μέρες ερευνας κατάφερα και έβαλα το flash player 12 στο google chrome (γιατί στο firefox δεν το κατάφερα) και μετά από τα driver της nvidia όλα τα video παίζουν με μπλε απόχρωση (δηλαδή ότι κόκκινο το βλέπω μπλε) ευχαριστώ εκ των προτέρων backtrack 5 r3 kde x64 είμαι noob στα linux θα εκτιμούσα απλοποιημένες απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SyNcNeXuS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 καλημέρα και σήμερα λοιπόν έχω 2 προβληματάκια το πρώτο είναι πως δεν μπορώ να διαγράψω τίποτα, ούτε καν να το στείλω στο κάδο (που είναι άδειος) βγάζοντας μου το error ότι είναι γεμάτος! και το δεύτερο είναι πως μετά από 2 μέρες ερευνας κατάφερα και έβαλα το flash player 12 στο google chrome (γιατί στο firefox δεν το κατάφερα) και μετά από τα driver της nvidia όλα τα video παίζουν με μπλε απόχρωση (δηλαδή ότι κόκκινο το βλέπω μπλε) ευχαριστώ εκ των προτέρων backtrack 5 r3 kde x64 είμαι noob στα linux θα εκτιμούσα απλοποιημένες απαντήσεις βρήκα τη λύση και στα 2 οποτε την λέω αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα να ξέρει! στο κάδο απλά αλλάζεις τις ρυθμίσεις να μην έχει όριο ο κάδος. ανοίγεις το www.youtube.com ανοίγεις ένα οποιοδήποτε video δεξί πάνω στο video ρυθμίσεις και βγάζεις το hardware acceleration και έτοιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 στον κάδο δε χρειάζεται να αλλάξεις τις ρυθμίσεις είναι bug του kde χρόνια τώρα ενώ είναι άδειος ο κάδος, δεν γράφει στο .local/share/Trash/metadata αν πας και βάλεις size=0 θα παίξει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα