tzekas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας. Έχω, από ένα παλιό dvd player, 5 ηχειάκια μικρά κι ένα woofer (ή subwoofer πάντως κάτι για το μπάσο είναι νομίζω). Το πρόβλημά μου είναι πως δεν ξέρω πως να τα συνδέσω τώρα μεταξύ τους και να τα βάλω στον υπολογιστή. Τα ηχεία μου έχουν από πίσω υποδοχή για ένα κόκκινο κι ένα μαύρο καλώδιο. Έχεις να προτείνει κάποιος καμιά λύση;
GothmogGr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Τα ηχεία προφανως ήταν συνδεδεμενα πανω στο dvd player ( ενισχυτης ) ετσι? Αν δεν έχεις πλεον το player χρειαζεσαι καινουργιο ενισχυτη για να τα κανει να παιξουν.... αν έχεις το player και απλα δεν δουλεύει το dvd τοτε συνδέεις τα ηχεια πανω σε αυτό και μετα αυτο στον υπολογιστη με οπτικη ινα, αν υπαρχουν οι καταλληλες εισοδοι/εξοδοι και στον υπολογιστη και στο player, αλλιως με rca καλωδια!
tzekas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Κατ'αρχας, ευχαριστώ για το χρόνο σου να μου απαντήσεις. Να'μαι ειλικρινής όμως, επειδή δεν γνωρίζω απ'αυτά δεν πολυκατάλαβα. Τι είναι τα rca καλώδια; Νομίζω δεν διευκρίνισα κάτι σημαντικό. Η μόνη είσοδος που έχουν τα ηχειάκια αυτά είναι αυτή (καταλαβαίνω ότι μπαίνει ένα κόκκινο και μαύρο καλώδιο). Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος με κάποιο καλώδιο να συνδέσω τα ηχειάκια με το γούφερ και το pc? Ή έστω μόνο τα ηχειάκια με το pc?
GothmogGr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Οχι δεν γίνεται... χρειαζεσαι και ενισχυτη... τον ρολο του ενισχυτη μεχρι τωρα τον επαιζε το dvd και εκει πανω συνδέονταν τα ηχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα