atrwtos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μπορειτε να μου λυσετε μια απορια την ειχα γραψει και σε αλλα forum αλλα απαντηση δεν πηρα στο δικο σας ελπιζω να παρω....Οταν κατεβαζω ενα templete και το εγκατιστω στο blog μου κανονικα πως μπορω μετα να επεξεργαστω την οριζοντια μπαρα μενου που εχει;...δηλ. να αλλαξω π.χ το "Home" σε "Αρχικη" να βαλω της δικιες μου ονομασιες με γιγα λογια αλλα και τους συνδεσμους.
REDODIN7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μπορειτε να μου λυσετε μια απορια την ειχα γραψει και σε αλλα forum αλλα απαντηση δεν πηρα στο δικο σας ελπιζω να παρω....Οταν κατεβαζω ενα templete και το εγκατιστω στο blog μου κανονικα πως μπορω μετα να επεξεργαστω την οριζοντια μπαρα μενου που εχει;...δηλ. να αλλαξω π.χ το "Home" σε "Αρχικη" να βαλω της δικιες μου ονομασιες με γιγα λογια αλλα και τους συνδεσμους. Θα ανοιξεις το template με ενα προγραμμα αν δεν εχεις κατι ειδικευμενο κανει δουλια και το wordpad και θα βρεις το κωδικα που θες να αλλαξεις και θα αλλαξεις και των συνδεσμο. Για να μην ψαχνεις μια ωρα πατα ctrl+f για να σου βγαλει search και βαλε τις λεξεις που θες να αλλαξεις. 1
atrwtos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Τοσο απλο ηταν;...σε ευχαριστω επιτελους θα ανανεωσω το blog! :D
REDODIN7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δεν κανει τιποτα ρε Και εχω στην αρχη ειχα αυτο το προβλημα. Αν θες βαλε ενα λινκ να το δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα