Προς το περιεχόμενο

DJ's Only

kreodas_mark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

katarxin mi grafis kefalea...

tora gia doulia pou les kalos i kakos i pliopsifia theli mainstream music opote i prosarmozese... i pezis se kati cafe bar pou erxonte kapii poromeni pou goustaroun progressive... kinos ta party sou menoun...

Δημοσ.

Yeap μοδα...τπτ περισσοτερο..H progressive ειναι για τα ποζερια..sorry που το λεω..αλλα οσοι ακουνε (90%) ακουνε γιατι νομιζουν οτι θα γινουν αλανια

Δημοσ.

Den eimai moda symfono .........Einai h h Epoxh toy frape (Xtypas ola ta eidh ths moysikhs kai paizeis........ths mainstream toy ellhnikoy tragoydioy me beat........

Kapote phge na ginei kati me progressive......kai gia mena endeiktiko gia to an travaei ena eidos moysikhs einai posa club einai naoixta poy paizoyn "APOKLEISTIKA" kai mono ayto to eidos.......Gia peite moy kai sygkrinete tis epoxes me 93-94 kai 98-99

Δημοσ.

Εσυ ισως ανηκεις στο 10% που ακουει progressive επειδη του αρεσει πραγματικα.

Οταν δινεις ενα στατιστικο αποτελεσμα δεν εχεις παρει μετρηση απ ολο τον πληθυσμο αλλα απο ενα δειγμα.Ετσι κι εγω δε θα κατσω να ψαξω αν ολοι οι ελληνες ειναι ετσι.Και σορρυ αν σε προσεβαλα.

Εγω βλεπω τι συμβαινει απλα.Καθαρα ποζεριστικη συμπεριφορα.Οπως ποζερος ειναι και το καθε αλανι που εχει το ταδε house κομματι στο αμαξι του και βαραει και νομιζει οτι ειναι τυπας.

Απλα εχει καταντησει να σε λενε οτι αν ακους house εισαι φλωρος..αλλα αν ξερεις τον warren,sasha,cox etc etc τοτε εισαι βαθεια χωμενος..

κι ενα παραδειγμα..να σε λεει ο καθενας : ξες θα παω στο ταδε κλαμπ σημερα.τον ρωταω τι μουσικη παιζει..Progression φυσικα!!! (oxi progressive :P :P :P ) τοσο ξεφτυλα κι ασχετιλα.

Ενας αλλος τυπας που και καλα ειναι ο progressive τυπος της Χαλκιδικης με λεει μια μερα στο μπαρ οταν επαιζα το Sandy Rivera - I cant stop .

Με λεει: καινουριο ειναι αυτο? του λεω οτι ειναι περσινο.Και μου λεει ΟΚ ευχαριστω.

Μια βδομαδα μετα ξαναηρθε και το εβαλα παλι κι ερχετε και μου λεει ο ποζερος : ΠΟυ το θυμηθηκες αυτο ρε?

ελεος δλδ..ελεος

Δημοσ.

Χαλαρωστε .........Το γεγονος οτι ακουει καποιος ενα συγκεκριμενο ειδος Μουσικης δεν σημαινει οτι πρεπει να το επιβαλλει και στον αλλο.

Ομως για μενα αν θελεις να λεγεσαι DJ πρεπει να ακους ΌΛΑ τα έιδη και να επιλεγεις τελικα τα τραγουδια αναλογα με το μαγαζι που σε εχει επιλεξει........

Δημοσ.

Εδω εισαι λαθος φιλε Player.Ακους μονο οτι σε εκφραζει κι οχι τα παντα.Το να λες οτι ακους τα παντα ειναι ποζερια.

Dj δε σε κανει το οτι ακους πολλα ειδη μουσικης..

Χτες μου λεγε ενα αλανι: γιατι δε παιρνεις μεταλλικη βαλιτσα?

και του λεω δε θελω..θελω αυτη σα τετραδιο.Και μου λεει: τι Dj εισαι αμα δεν εχεις μεταλλικη βαλιτσα?

take it easy boysz :)

Δημοσ.

Gia mena file finn den einai pozeria........Giati exo paixei kai se rokadiko kai se ellhnadiko kai se club........

An den akoyga ola ta eidh den tha to eixa kataferei.......

Kai ego tetradio exo pantos........... :P

Δημοσ.

Αν σε αρεσουν αυτα ειδη και σε εκφραζουν φυσικα και δεν ειναι ποζερια.Και μενα μου αρεσει το ροκ και παρα πολυ μαλιστα.

το να υποκρινεσαι οτι σου αρεσουν ολα ομως ειναι μεγαλο σφαλμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...