KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 προσφατα ανακαλυψα τον παραπανω player και μπορω να πω οτι προσωπικα με ενθουσιασε σε μεγαλο βαθμο...ο συγκεκριμενος ειναι βασισμενος στον kmplayer και τον εχει παρει ενας κορεατης και τον εχει βελτιωσει...προσωπικα ημουν με mpc και κανενα αλλο σκουπιδιαρο...τον εχει δοκιμασει κανεις? του αρεσε? να τον κρατησω? λενε οτι μεχρι στιγμης ειναι ο πιο κορυφαιος player...
washcloud Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ...δεν τον "έχει πάρει απλά ένας Κορεάτης και τον έχει βελτιώσει", πρόκειται για τον "μπαμπά" του KMP, που σε κάποια φάση (προ 3ετίας περίπου) είχε πουλήσει τον...πρωτότοκο, και συνέχισε με το στερνοπούλι του (τον Pot). Όσο για "τί ρόλο βαράει", ε, αδελφάκι τ' αλλουνού είναι - παρόμοια πράγματα λένε... Σε κάποιες φάσεις μου φαίνεται χρήσιμος, και τον έχω εγκατεστημένο, όπως και τον KMP που έχω βασικό, και τον "παππού" (ηλικιακά - καμμία σχέση με...συγγένεια) VLC (κάποιες φορές μπορεί και παίζει πράγματα που δεν μπορούν οι άλλοι - όπως και οι άλλοι παίζουν πράγματα που άλλος δεν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα