Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

windows 7 ultimate 64 bit

motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)

5 gb ram: 2 gb 500mb 2gb 500mb

seagate brracuda 256 gb

intel core 2 duo E4500 2.20 ghz

ati 7750 1 gb

AC 550 W

καλησπερα εκανα προχθες φορματ αλλα μου εχει μνημη οτι μπορει να χρησιμοπιησει 3.50 γιγα kai egkatestimenh 5 gb παζει καπιο ρολο στα bios??? γιατι δεν εχω καμια απολητως ιδεα απο αυτα ειναι και η μητρικη 5 χρονια παλια..

kai sto format δεν μο διαβαζε στην αρχη τον σκληρο... ενω ξεκινησα απο επανεκινηση απο τα παλια windows και στην εγκατασταση των νεων δεν τον διαβαζε..

πιστευετε πρεπει να ειναι προβλημα μεσα στη λειτουργεια?? επιδη και to cpu κανει χρησεις πολες φορες 100% kai οι μνημες πανε 50% με 90% η αλλιως μενει στο 30%

τα ιδια εκανε και στα 32 bit αλλα εχω να πω οτι το μηχανμηα ενω ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με το τι ειχα πριν κανει αυτα τα περιεργα πραγματα..

παλια ειχα αυτα

windows 7 ultimate 32 bit

motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)

5 gb ram

seagate barracuda 256 gb

intel core 2 duo E4500 2.20 ghz

geforce 210gb

AC 300 W

Δημοσ.

με τα bios δεν εχω και πολη καλη σχεση τις προαλλες δηλαδη προχθες που εκανα φορματ δεν διαβαζε το σκληρο απο επανεκινηση απο τα παλια windows/

και για να ρυθμισω ta bios sto boot device priority μετα απο πολλες επανεκινησεις επιδη δεν επιανε τιποτα και ο σκληρος συνεχιζε να ειναι αορατος στην εγκατατσαση.. μπλοκαρανε τα παλια μου :fear: τελος εβαλα αλο δισκο με windows με τη βοηθεια τεχνικου και τελικα εγινε σωστα το φορματ.

οσο για τις μνημες εχει προβλημα που ειναι μεσα σε θεσεις οι δυο πρωτες απο δεξια και αριστερα ειναι 500 mb και οι μεσαιες 2 γιγα??

εχω και φοτο να δειξω μηπως παιζει ρολο και απο τη νεα αναβαθμιση :-) απο το παλιο και το νεο η πρωτη ειναι οπως ειναι τωρα

post-245088-0-63940900-1352973637_thumb.jpg

post-245088-0-00588300-1352973645_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...