kanesaxo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 δε λεω καλή η μαγκια των 50 ατοκων δόσεων, αλλά οκ, τα βγάζουν απ'τη φουσκωμένη τιμή. Πχ το πλυντήριο (επειδή ψαχνω για το σπιτι) στο σκρουτζ υπάρχει 50ε κάτω. Σου λεει κανω φιλε 50 δόσεις ατοκες, αλλά δε θα το πάρεις και τσάμπα...
giorginho Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 5 σελιδες και ακομα δεν ειδαμε ΜΙΑ προσφορα να δικαιολογησει την υπαρξη του θεματος... Και @ Themos3 επειδη βλεπω ενα επαναλαμβανομενο ψιλοειρωνικο υφακι περι γνωσεων οικονομικων προς τους υπολοιπους θα σε ενημερωσω εγω που ΔΕΝ εχω γνωσεις οικονομικων για μια αλλη ικανη γνωση που εχει οποιοσδηποτε αλλος μπορει απλα να ανοιξει τα ματακια του: Το κοστος των "ατοκων" δοσεων που ανεφερες δεν το τρωει φιλε μου το καταστημα. Το κοστος αυτο ειναι ηδη μεσα στην τιμη μετρητοις ειτε αυτη εμφανιζεται φουσκωμενη σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειτε οχι και το τρωει μια χαρα ο πελατης. Τωρα επειδη βλεπω πολλους να ειναι μπερδεμενοι, εγω θα σας πω ξεκαθαρα οτι δεν μπορει κανεις να κατηγορησει κανεναν για λαθος αγορα, εκτος αν ο ιδιος ο αγοραστης δηλωσει ασχετος και ζητησει γνωμες. Αν ενας ΔΕΝ εχει δεκαρα τσακιστη και με δοσεις τα φερει βολτα και ετσι γουσταρει θα το κανει ετσι (αν και συνηθως εδω δεν ειναι θεμα γουστου ή καλοπερασης αλλα πραγματικης αναγκης που εξυπηρετειται και εδω πραγματι κατι τετοιο βοηθαει -- δε νομιζω οτι χρειαζεται να το εξηγησω και με παραδειγμα τυπου φτωχη οικογενεια της χαλασε το ψυγειο ή η κουζινα...--). Αν αλλος εχει πολλα παραπανω απο την τιμη μετρητοις και επισης θελει δοσεις γιατι ετσι του καπνισε (και φυσικα αν εχει λογο που μπορει ηδη να αναφερθηκε) παλι καλα κανει. Εγω τοποθετουμαι παντα εναντιον των δοσεων (για μενα καλα κανω, πειτε ο,τι θελετε, οταν ο Themos ομως παρει την τηλεορασουλα του απο το ΜΜ με ενα 50ρικο ατοκες κι εγω τα βρω με τον διευθυντη και γλιτωσω επι τοπου ενα 50αρικο ευρω πληρωνοντας μετρητα, ας εξακολουθησει ο 1ος να λεει οτι με βαση τα στοιχεια Οικονομιας ειναι κερδισμενος σε σχεση με εμενα, και ας γελαω εγω σαν ηλιθιος!) 1
Themos3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ανατριχιασα ... Πρωτου κατσεις να γραψεις κ εσυ τον παιανα σου διαβασε πρωτα τι λεω , πιαστο γιατι εισαι εξυπνοπουλι και μετα σχολιασε το.
BritGreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ξεφεύγουμε πολύ στο θέμα...νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε στο 50 άτοκες και μέχρι εκεί...εγώ το θεωρώ προσφορά από την άποψη ότι κανένα κατάστημα δεν σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις τόσες άτοκες.....από εκεί και πέρα κρίνει ο καθένας πως θα το διαχειριστεί...μνημόνια, κρίση κτλ δεν έχουν καμία αξία εδώ, δόξα το θεό φόρουμ και για πολιτικά και τα σχετικά υπάρχουν άπειρα... ερώτηση: πχ στα κινητά υπάρχουν μόνο αυτά που δείχνει το site ή στα καταστήματα έχουν και άλλα? Ψάχνονται οι δικοί μου για kerosun γιατί δεν υπάρχουν λεφτά στην πολυκατοικία για πετρέλαιο. Εκτός από το γεγονός ότι το ΜΜ τις έχει 50 ευρώ ακριβότερα, τελικά 30 άτοκες κάνει και ο Κωτσόβολος (που κι αυτός την έχει 50 ευρώ ακριβότερα από το φτηνότερο κατάστημα στο skroutz το οποίο κάνει κι αυτό άτοκες, αλλά λίγες), αλλά ακολουθεί μια τακτική που δεν καταλαβαίνω γιατί την πατήσαμε μια φορά με τεράστια καθυστέρηση παράδοσης. Δεν έχει διαθέσιμο το μοντέλο, σου λέει παράδοση σε 15 ημέρες, αλλά εσυ το πληρώνεις. Πώς κόβει απόδειξη από τη στιγμή που δεν έχει παραλάβει; Με τι παραστατικά; Τέλος πάντων, άσχετο αυτό που έγραψα. Κάνουν και άλλα μαγαζιά πολλές άτοκες. Αυτό ήθελα να πω.
karetsos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους που λένε ότι δεν είναι "προσφορά" επειδή απλά δεν τους βολεύει ή δεν αντιστοιχεί στον τρόπο που σκέφτονται. τόση κουβέντα για το τίποτα. για όποιον: 1) χρειάζεται ένα προϊόν (το γιατί το χρειάζεται και αν είναι πραγματική ανάγκη, το ξέρει ο ίδιος) 2) μπορεί να βρει το αντίστοιχο προϊόν στο MM σε τιμή ανταγωνιστική με την υπόλοιπη αγορά 3) για κάποιο λόγο θέλει να βάλει πολλές άτοκες δόσεις (ακόμα και για μικρό ποσό, δικαίωμά του είναι) τότε ΝΑΙ είναι προσφορά (την οποία πιθανόν να μη γνώριζε χωρίς το παρόν thread) για τους άλλους απλά ΔΕΝ είναι... προσπεράστε και πάτε σε κάποιο άλλο Thread, δεν χρειάζεται να συζητάτε τζάμπα 4
viper2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 5 σελιδες και ακομα δεν ειδαμε ΜΙΑ προσφορα να δικαιολογησει την υπαρξη του θεματος... Και @ Themos3 επειδη βλεπω ενα επαναλαμβανομενο ψιλοειρωνικο υφακι περι γνωσεων οικονομικων προς τους υπολοιπους θα σε ενημερωσω εγω που ΔΕΝ εχω γνωσεις οικονομικων για μια αλλη ικανη γνωση που εχει οποιοσδηποτε αλλος μπορει απλα να ανοιξει τα ματακια του: Το κοστος των "ατοκων" δοσεων που ανεφερες δεν το τρωει φιλε μου το καταστημα. Το κοστος αυτο ειναι ηδη μεσα στην τιμη μετρητοις ειτε αυτη εμφανιζεται φουσκωμενη σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειτε οχι και το τρωει μια χαρα ο πελατης. Τωρα επειδη βλεπω πολλους να ειναι μπερδεμενοι, εγω θα σας πω ξεκαθαρα οτι δεν μπορει κανεις να κατηγορησει κανεναν για λαθος αγορα, εκτος αν ο ιδιος ο αγοραστης δηλωσει ασχετος και ζητησει γνωμες. Αν ενας ΔΕΝ εχει δεκαρα τσακιστη και με δοσεις τα φερει βολτα και ετσι γουσταρει θα το κανει ετσι (αν και συνηθως εδω δεν ειναι θεμα γουστου ή καλοπερασης αλλα πραγματικης αναγκης που εξυπηρετειται και εδω πραγματι κατι τετοιο βοηθαει -- δε νομιζω οτι χρειαζεται να το εξηγησω και με παραδειγμα τυπου φτωχη οικογενεια της χαλασε το ψυγειο ή η κουζινα...--). Αν αλλος εχει πολλα παραπανω απο την τιμη μετρητοις και επισης θελει δοσεις γιατι ετσι του καπνισε (και φυσικα αν εχει λογο που μπορει ηδη να αναφερθηκε) παλι καλα κανει. Εγω τοποθετουμαι παντα εναντιον των δοσεων (για μενα καλα κανω, πειτε ο,τι θελετε, οταν ο Themos ομως παρει την τηλεορασουλα του απο το ΜΜ με ενα 50ρικο ατοκες κι εγω τα βρω με τον διευθυντη και γλιτωσω επι τοπου ενα 50αρικο ευρω πληρωνοντας μετρητα, ας εξακολουθησει ο 1ος να λεει οτι με βαση τα στοιχεια Οικονομιας ειναι κερδισμενος σε σχεση με εμενα, και ας γελαω εγω σαν ηλιθιος!) ωραια αφου δηλωσες τι εισαι και σε ποια αντιληψη στεκεσαι μπορεις να σταματησεις να ποσταρεις γιατι αρχιζει και δειχνει σαν σπαμ. στουμε
maxdore217 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα είναι καμία Τv 42'' σε νορμάλ τιμούσα παίζει μιας και θα πρέπει να πάρω κάποια ...αν έχει κάποιος την ίδια ανησυχία για μια τέτοια αγορά και έχει ψαχτεί ας στείλει έστω Pm αν και θα ξεκινήσω έρευνα
deadp Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Πηγαινεις να δεις απο μονος σου. Πρεπει να δεις διαφορα μοντελα με τα δικα σου ματια, οποτε ειναι κι ευκαιρια. Παιρνεις τιμες, και τη δευτερα κανεις την αγορα σου, εχοντας παρει αυτην που αρεσει σε σενα. Και μην ξεχασεις να ψαχτεις λιγο με τις ρυθμισεις. Τις εχουν ολες (ιδιαιτερα τις sammy στο δυναμικο)... Οσο για τα ειρωνικα σχολια καποιων... Τι να πω....
sintalkas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδιά οι άτοκες δόσεις με ποιον τρόπο γίνονται ,π.χ. με χρεωστική γίνονται ή θέλει οπωσδήποτε πιστωτική ???
karetsos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω δόσεις μπαίνουν αποκλειστικά και μόνο με πιστωτική
Aias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Οσο αφορα τουλαχιστον τα κλιματιστικα inverter για το 1000αρικο που θελω για 2 για να ζεσταθει το κοκκαλακι μας το χειμωνα, και εχουν την χαμηλοτερη τιμη στο skroutz και κανουν τις 50 δοσεις που με αλλον τροπο δεν θα τα επαιρνα. Να λεμε και τα σωστα. 1
PaNtErAz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Οσο αφορα τουλαχιστον τα κλιματιστικα inverter για το 1000αρικο που θελω για 2 για να ζεσταθει το κοκκαλακι μας το χειμωνα, και εχουν την χαμηλοτερη τιμη στο skroutz και κανουν τις 50 δοσεις που με αλλον τροπο δεν θα τα επαιρνα. Να λεμε και τα σωστα. Για 1000 ψωροευρώ ρε 50 δόσεις; Σιγά τα φράγκα ρε φίλε. Μπύρες τα πίνω κάθε σάββατο. 2000 κάνει μόνο το PC που έχω στην υπογραφή.. Ακούς εκεί να ζεσταθείς. Δεν έχεις 2 ψωροχιλιάρικα για πετρέλαιο; Πφφφ.. Όλοι η φτωχαδιά εδώ μαζεύτηκε... Fotis13 speaking... 2
k_dinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Οσο αφορα τουλαχιστον τα κλιματιστικα inverter για το 1000αρικο που θελω για 2 για να ζεσταθει το κοκκαλακι μας το χειμωνα' date=' και εχουν την χαμηλοτερη τιμη στο skroutz και κανουν τις 50 δοσεις που με αλλον τροπο δεν θα τα επαιρνα. Να λεμε και τα σωστα.[/quote'] Έχει σίγουρα κλιματιστικά? Στο site δεν βρήκα κάτι
Aias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Έχει σίγουρα κλιματιστικά? Στο site δεν βρήκα κάτι Στο site δεν εχει ουτε το 1/10 των προιοντων.Πηγαινε μια βολτα απο εκει να δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα