agligoros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 βαλτε δοσεις ΠΑΙΔΙΑ!!! και μετα ζητηστε κουρεμα ΧΕΧΕ 1
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Κινητο ναι αλλα TV-PC ε οχι και τα δινεις σε 3 χρονια. ε εντάξει δεν τα δίνεις αλλά για σκέψου (επειδή η τεχνολογία τρέχει) να έχεις τηλεόραση 4ετίας (να έχουν βγεί καινούργιες τεχνολογίες-χαραχτηριστικά σε tv) και εσύ να πληρώνεις ακόμα την παλιά.... Εγώ είμαι των δόσεων αλλά για λογικό διάστημα 12-16 μήνες. Η 4ετια είναι μεγάλη δέσμευση και πολλά μπορούν να γίνουν. Πολλοί έτσι έκαναν, φόρτωναν κάρτες με αγορές και έβαζαν δώσεις 3-5-10 ευρώ για εξόφληση σε 50-60-80 μήνες, μπήκαμε στα μνημόνια και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν... 2
Fotis13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ε εντάξει δεν τα δίνεις αλλά για σκέψου (επειδή η τεχνολογία τρέχει) να έχεις τηλεόραση 4ετίας (να έχουν βγεί καινούργιες τεχνολογίες-χαραχτηριστικά σε tv) και εσύ να πληρώνεις ακόμα την παλιά.... Εγώ είμαι των δόσεων αλλά για λογικό διάστημα 12-16 μήνες. Η 4ετια είναι μεγάλη δέσμευση και πολλά μπορούν να γίνουν. Πολλοί έτσι έκαναν, φόρτωναν κάρτες με αγορές και έβαζαν δώσεις 3-5-10 ευρώ για εξόφληση σε 50-60-80 μήνες, μπήκαμε στα μνημόνια και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν... Εισαι αδικος οι Ολλανδοι φταινε !
Rod@X Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ε εντάξει δεν τα δίνεις αλλά για σκέψου (επειδή η τεχνολογία τρέχει) να έχεις τηλεόραση 4ετίας (να έχουν βγεί καινούργιες τεχνολογίες-χαραχτηριστικά σε tv) και εσύ να πληρώνεις ακόμα την παλιά.... Εγώ είμαι των δόσεων αλλά για λογικό διάστημα 12-16 μήνες. Η 4ετια είναι μεγάλη δέσμευση και πολλά μπορούν να γίνουν. Πολλοί έτσι έκαναν, φόρτωναν κάρτες με αγορές και έβαζαν δώσεις 3-5-10 ευρώ για εξόφληση σε 50-60-80 μήνες, μπήκαμε στα μνημόνια και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν... Τηλέφωνο ναι, υπολογιστή ίσως, αλλά τηλεόραση δεν αλλάζεις κάθε 4 χρόνια, αν δεν βγάλει πρόβλημα. Αξίζει τα χρήματα της και είναι η φθηνότερη διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Όσο για τις δόσεις συμφωνώ απολύτως. Άλλα θα έκανα μια εξαίρεση για μια 42". Ποια είναι η καλλίτερη 42άρα από αυτές που έχει σε προσφορά?
disqualified Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ε εντάξει δεν τα δίνεις αλλά για σκέψου (επειδή η τεχνολογία τρέχει) να έχεις τηλεόραση 4ετίας (να έχουν βγεί καινούργιες τεχνολογίες-χαραχτηριστικά σε tv) και εσύ να πληρώνεις ακόμα την παλιά.... Θα βγαινουν ειτε την εχεις πληρωσει ολα απο την αρχη ειτε οχι.Στην πρωτη περιπτωση θα ειναι χειροτερο γιατι λες κοιτα ποσα εδωσα και τωρα βγαινει κατι καλυτερο στην ιδια ή καλυτερη τιμη. Το προβλημα παντα με τις δοσεις ειναι μπαινεις στον πειρασμο να κανεις εξοδα που δε θα τα εκανες και αν δεν μπορεσεις μετα να το πληρωσεις να στο παρουν και απο πανω Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2012 από disqualified 1
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Θα βγαινουν ειτε την εχεις πληρωσει ολα απο την αρχη ειτε οχι.Στην πρωτη περιπτωση θα ειναι χειροτερο γιατι λες κοιτα ποσα εδωσα και τωρα εχω βγαινει κατι καλυτερο στην ιδια ή καλυτερη τιμη. Νομίζω το ίδιο λέμε. Χειρότερο είναι να έχεις πληρώσει κάτι 300 και να μην το έχεις ξεχρεώσει 4χρόνια μετά όταν με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα θα παίρνεις κάτι καλύτερο. Ενώ αν πάρεις κάτι και το πληρώσεις τώρα, δεν το σκέφτεσαι και τόσο μετά από 2-3 χρόνια.
Rod@X Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς αν λέει τίποτα ή LG 42 LM 615 S που έχει 559?
giorginho Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Aυτη που διαφημιζει ο Κωτσος στα 499 λες ε...;
Rod@X Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Οχι αυτή από το φυλλάδιο του media http://www.nef.gr/mediamarkt/flyer/15_11_2012/pdf/15_11_2012.pdf
TNS76 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 42LM615s -->499 Κωτσόβολος σήμερα!!! Πάρα πολύ καλή τιμή και πολύ καλή τηλεόραση με ωραία σχεδίαση για τα λεφτά της. ΚΑΙ 3D ΚΑΙ ενσωματωμένος δορυφορικός δέκτης.
kostas_dr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 42LM615s -->499 Κωτσόβολος σήμερα!!! Πάρα πολύ καλή τιμή και πολύ καλή τηλεόραση με ωραία σχεδίαση για τα λεφτά της. ΚΑΙ 3D ΚΑΙ ενσωματωμένος δορυφορικός δέκτης. Για την συγκεκριμένη έχω ακούσει ότι έχει και πολύ καλό media player.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Thresh god damn it...
kamui Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Παιδάκια η 50es6100 που έχει με το BlueRay αξίζει να την κοιτάξω ή στα ίδια λεφτά να δω για άλλη μάρκα? Απόσταση θέασης έχω 3 μέτρα από όσο το υπολόγισα.
k_dinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δεν θέλω να συνεχίσω το flame, αλλά όποιος μπορεί να αντιληφθεί τις έννοιες "Παρούσα Αξία" και "Τελική Αξία" του χρήματος, μπορεί να καταλάβει ότι ο καταναλωτής βγαίνει πάντα κερδισμένος αν πρόκειται για άτοκες δόσεις. Βέβαια το παραπάνω ισχύει σε "φυσιολογική" κατάσταση της οικονομίας, όπου υπάρχει ανάπτυξη, πληθωρισμός, και ονομαστική αύξηση των εισοδημάτων. Τώρα που είμαστε σε περίοδο βαριάς ύφεσης, ισχύει ακριβώς το αντίθετο, εκτός και αν κάποιος προβλέπει ότι τα πράγματα δεν θα είναι χειρότερα σε 50 μήνες από τώρα. 1
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 εχει δει κανεις κανα προτσεκτορα στα mediamarkt? και αν ναι για τι ευρος τιμων μιλαμε...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα