Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεχωρίζει η Philips 32PFL3517H/12 LED TV 32'' στα €339,00 και αν αναλογιστούμε και τις 50 ΑΤΟΚΕΣ... Σκέφτομαι να την χτυπήσω!

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω πολλά από τηλεοράσεις αλλά φαίνεται αρκετά καλή! 32", FullHD, LED, SmartTV, LAN, WiFi Ready, DLNA, USB, HDMI... 339? Έχει κάποιο λάκο η φάβα;

Δημοσ.

μια χαρά είναι η αγορά, το ίδιο και η μάρκα!

η τιμή είναι ίδια με την χαμηλότερη του σκρουτζ και οι δόσεις πιστεύω είναι οτι πρέπει!

εγώ πιστεύω αξίζει και με το παραπάνω

Δημοσ.

Μολις ειδα κι εγω την προσφορα σε τηλεοπτκκη διαφημιση.Ισχυει απο 15/11 μεχρι 21/11.

Δεν ξερω ομως αν ισχυει για ολα τα προϊοντα ανεξαρτητως κοστους.Κανενα αξιολογο laptop κοντα στα 500 ευρω υπαρχει;;

Δημοσ.

http://www.nef.gr/mediamarkt/flyer/15_11_2012/pdf/15_11_2012.pdf

Δε θελει κοπο... απο 199 ευρω και ανω λεει οι 50 δοσεις εκτος καρτων citi (που εχει λεει 36, παροτι στο τελος του φυλλαδιου την διαφημιζει ως την τραπεζα με την ευνοϊκοτερη χρηματοδοτηση).

Τι τους επιασαν, αφραγκιες και θελουν να γραψουν πωλησεις πριν φυγει ο χρονος;

Δημοσ.

ισχυει για ολα τα προιοντα η μονο του φυλαδιου?Δεν θα με χαλαγε ενα καινουργιο κινητακι :)

αν κάποιος πάει ας το ρωτήσει και ας απαντήσει στο παραπάνω....

Δημοσ.

Κάποτε η Philips έβγαζε πολύ καλές τηλεοράσεις. Τα τελευταία χρόνια όμως την έχουν ξεπεράσει οι Κορεάτες.

Δημοσ.

50 δόσεις είναι 4+ κάτι χρόνια. Αν δεν μιλάμε για οικιακή συσκευή (ψυγείο-κουζίνα-πλυντήριο που τα κρατάμε περισσότερο) οτιδήποτε τεχνολογικό και να πάρει κάποιος κινητό - TV - PC στην 3ετία θα το έχει αλλάξει-δώσει αλλά το υπόλοιπο των δώσεων θα μένει.

ΥΓ: 50 άτοκες από αγορά 199 ευρώ καλά μιλάμε για τρελές αφραγκιές!!! Πέρσι πήγα να ρωτήσω για DSLR 800-1000 ευρώ και έκαναν μέχρι 6 άτοκες...

• Like 1
Δημοσ.

50 δόσεις είναι 4+ κάτι χρόνια. Αν δεν μιλάμε για οικιακή συσκευή (ψυγείο-κουζίνα-πλυντήριο που τα κρατάμε περισσότερο) οτιδήποτε τεχνολογικό και να πάρει κάποιος κινητό - TV - PC στην 3ετία θα το έχει αλλάξει-δώσει αλλά το υπόλοιπο των δώσεων θα μένει.

Κινητο ναι αλλα TV-PC ε οχι και τα δινεις σε 3 χρονια. Και κινητα αλλαζουμε κυριως λογω επιδοτησεων αλλιως...αλλα εστω. Ισως καποιοι εδω μεσα ναι αλλα εγω το laptop το εχω 5 και δεν υπαρχει λογος να το αλλαξω. Δεν ειμαι υπερ των δοσεων παρα μονο αν ειναι κατι αναγκαιο και χρειαζεται εκεινη τη στιγμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...