jemadux Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Θέλω κάτι απλό και λιτό με integration για last.fm . Προτίμηση να είναι γραμμένο σε gtk . Sent from my ST15i using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εννοεις να παιζει streams απο last.fm? Ή αυτα που ακους να τα ανεβαζει στο last.fm? Αν ειναι το 2ο, τοτε deadbeef. Και αυτο http://vagalume.igalia.com/ Αν ειναι το πρωτο, τοτε σιγουρα καποιος μεγαλος player θα το υποστηριζει, πχ amarok, clementine, rhythmbox, gmusicbrowser, exaile κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Το Amarok σίγουρα δεν είναι απλό και λιτό και κατά τη γνώμη μου ούτε το Clementine. Απλά και λιτά είναι οι clients του mpd (Sontata, Cantata κλπ). Το Sonata κάνει scrobble στο last.fm και είναι γραμμένο σε gtk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Θα με ενδιέφερε και εμένα ένας ελαφρύς audio player, με scroble σε lasf.fm, song rating, play count και library σαν του Amarok. Ο Sonata πλησιάζει περισσότερο από όλα τα mpd clients, δεν έχει όμως song rating και play count. Προς το παρόν χρησιμοποιώ Amarok 2.6 που τα έχει όλα, αλλά κάνει περίπου 15 δευτερόλεπτα να ανοίξει και τρώει πολλή μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Clementine ισως? Θα ελεγα το deadbeef, για να παινεψω το σπιτι μου, αλλα εχει μονο το scrobble του last.fm απο αυτα που ζητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το deadbeef, δυστυχώς δεν έχει song rating και play count. Επίσης δεν μπορούμε να δώσουμε στη συλλογή τραγουδιών μορφή genre/artist/album. Αν είχε τα παραπάνω και ίσως last.fm sync θα ήταν τέλειο για μένα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2013 από hariskar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Σήμερα δοκίμασα τον tomahawk player και μιλάμε έχει τα πάντα από soundcloud, spotify, lastfm και installer για όλες τις γνωστές διανομές http://www.tomahawk-player.org/download.html#linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα