Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πως μπορω μετα απο φτιαξιμο εργου με το cyberlink power direct k με ολοκληρωμενο μενου(κεντρικος τιτλος-σκηνες)να μπορω μεσω Avidemux να το εχω ολοκληρωμενο;

Βαζω το vob1 αλλα δεν μου το εχει με το αρχικο μενου οπως στο DVD!

Δημοσ.

Μπορείς να φορτώσεις το vob του μενού στο avidemux αλλά θα το παίξει μόνο σαν βίντεο,δεν είναι dvd producing το avidemux...

Τι ακριβός θέλεις να κάνεις;;;

Δημοσ.

Μπορείς να φορτώσεις το vob του μενού στο avidemux αλλά θα το παίξει μόνο σαν βίντεο,δεν είναι dvd producing το avidemux...

Τι ακριβός θέλεις να κάνεις;;;

Οταν φορτωνω το vob(αρχεια)και μου το βγαζει σε ταινεια,δεν εχει το αρχικο κεντρικο μενου που εχω φτιαξει στο power director.Ξεκιναει απο την ταινεια κατευθειαν.Δηλαδη ενωνω ολα τα αρχεια της ληψης μου με εφε κτλ κ στο τελος για αρχη διαλεγω κ ενα αρχικο μενου πριν ξεκινησει το εργο.Αυτο δεν μου το φτιαχνει το Avidemux,μονο την ταινεια ετοιμη εχω.Υπαρχει αλλο προγραμμα να τα γραφει ολα;

Δημοσ.

Το AviDemux ΔΕΝ είναι πρόγραμμα dvd authoring όπως είναι το power director. Δεν υποστηρίζει μενού.

Ακόμα όμως και να το δεχόταν, από την στιγμή που μετατρέπεις το dvd (τα vob) σε avi δεν πρόκειται να δουλέψει το dvd μενού.

Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι θέλεις να κάνεις.

Δημοσ.

Το AviDemux ΔΕΝ είναι πρόγραμμα dvd authoring όπως είναι το power director. Δεν υποστηρίζει μενού.

Ακόμα όμως και να το δεχόταν, από την στιγμή που μετατρέπεις το dvd (τα vob) σε avi δεν πρόκειται να δουλέψει το dvd μενού.

Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι θέλεις να κάνεις.

Καλημερα.Κοιτα τι θελω να κανω:φτιαχνω ενα εργο απο βιντεοσκοπιση με το cyberlink 10.Ενωνω τα κομματια με εφε,βαζω τιτλους σε σκηνες κτλ.Στην τελευταια μπαρα του προγραμματος οταν εχω τελειωσει απο ολα αυτα,εχει την επιλογη (create disc).Παω εκει κ παταω την επιλογη (menu preferences) oπου εκει επιλεγω μεσα απο διαφορα μενου τι θελω να κολησω για αρχη του dvd εργου.Εκει μπορω κ γραφω την ονομασια του εργου.Ας πουμε στο τελευταιο εργο που εκανα εχω βαλει ενα παλιο βιβλιο να ανοιγει......Βαζω κ σκηνες αμα θελω απο το εργο (1-2-3......)Εχει κ το play.Παταω ας πουμε το play κ ξεκιναει το εργο.Δεν ξερω εαν καταλαβες τωρα τι εννοω.Αυτο λοιπον το αρχικο μενου δεν μπορω να το γραψω μαζι με το αλλο ολοκληρωμενο εργο απο το vob 1.Και ας ειναι ολο μαζι στο dvd ενσωματωμενο.Θελω εκτος απο το dvd που εχω,να το εχω ετσι μαζι κ στον σκληρο μου σαν αρχειο.Οχι μονο το εργο αλλα μαζι κ το μενου το αρχικο πριν ξεκινησει το εργο!

Δημοσ.

Φίλε, το DVD menu μόνο σε «dvd αρχείο» μπορεί να τρέξει,αν το θέλεις σε ένα αρχείο στο σκληρό σου, κάνε μια αντιγραφή σε iso από το nero ή όποιο άλλο πρόγραμμα αντιγραφής cd/dvd έχεις ή ακόμα και χύμα αντιγραφή να τα κάνεις όλα τα αρχεία σε έναν φάκελο θα είναι ποιο εύκολα να την παίζεις αλλά δεν θα είανι σε ένα αρχείο.

Μετά θα μπορείς να το βλέπεις σαν dvd φορτώνοντας το iso σε κάποια εικονική συσκευή π/χ/ με το deamontools ,κάποια προγράμματα ανοίγουν και απευθείας iso αρχεία.

(Μπορείς να φτιάξεις και divx με μενού αλλά είναι ιστορία ολόκληρη)

Δημοσ.

Α, τώρα καταλάβαμε. Αυτό που λέει ο elf τότε.

Μπορείς να κάνεις μια αντιγραφή τον φάκελο video_ts με όλα τα αρχεία που περιέχει το δισκάκι στον υπολογιστή.

Μετά, ανάλογα με το πιο πρόγραμμα αναπαραγωγής έχεις μπορείς να δεις το dvd στην κανονική του μορφή μέσα από τον δίσκο σου.

Π.χ. το km έχει επιλογή Open->Open DVD File... και να επιλέξεις το Video_ts.ifo αρχείο. Μπορείς επίσης να κάνεις διπλό κλικ στο παραπάνω αρχείο και να το συσχετίσεις με το πρόγραμμα αναπαραγωγής που έχεις. Παρόμοια και στο vlc.

Αν χρησιμοποιείς το PowerDVD (επειδή είπες για cyberlink προηγουμένως) κάνεις Open dvd from disk (ή κάπως έτσι).

Αν προσπαθήσεις να αναπαράγεις τα vob αρχεία αυτόνομα δεν θα δεις το dvd menu.

Δημοσ.

Α, τώρα καταλάβαμε. Αυτό που λέει ο elf τότε.

Μπορείς να κάνεις μια αντιγραφή τον φάκελο video_ts με όλα τα αρχεία που περιέχει το δισκάκι στον υπολογιστή.

Μετά, ανάλογα με το πιο πρόγραμμα αναπαραγωγής έχεις μπορείς να δεις το dvd στην κανονική του μορφή μέσα από τον δίσκο σου.

Π.χ. το km έχει επιλογή Open->Open DVD File... και να επιλέξεις το Video_ts.ifo αρχείο. Μπορείς επίσης να κάνεις διπλό κλικ στο παραπάνω αρχείο και να το συσχετίσεις με το πρόγραμμα αναπαραγωγής που έχεις. Παρόμοια και στο vlc.

Αν χρησιμοποιείς το PowerDVD (επειδή είπες για cyberlink προηγουμένως) κάνεις Open dvd from disk (ή κάπως έτσι).

Αν προσπαθήσεις να αναπαράγεις τα vob αρχεία αυτόνομα δεν θα δεις το dvd menu.

Δεν γινετε δηλαδη να το εχω κ στον σκληρο μου δισκο οπως ειναι γραμμενο στο dvd;Ολοκληρο το εργο με το μενου του, οποτε εαν για καποιο λογο μου χαλασει το dvd να αντιγραψω το εργο ως εχει σε αλλο dvd;Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν γινετε δηλαδη να το εχω κ στον σκληρο μου δισκο οπως ειναι γραμμενο στο dvd;Ολοκληρο το εργο με το μενου του, οποτε εαν για καποιο λογο μου χαλασει το dvd να αντιγραψω το εργο ως εχει σε αλλο dvd;Ευχαριστω.

Μα αυτό σου λέμε,ότι μόνο έτσι γίνεται,αντιγράφοντας δηλαδή «στον σκληρο μου δισκο οπως ειναι γραμμενο στο dvd»,ολόκληρο το dvd θα γράψεις στον σκληρό όπως είναι, οπότε και το βλέπεις και το ξανά γράφεις σε dvd αν χρειαστεί.

Δημοσ.

Πότε το είπαμε αυτό;;;

Είπαμε πως να το κάνεις και πως μπορεί να γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...