Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβαζω διαφορα αρθρα και εχω μπλεχτει.

Καταρχας το στοκ ανεμηστιρακι της AMD ειναι παναθλιο, κανει αδικαιολογητα πολυ θορυβο, ισως επειδη ειναι μικρο. Με ενδιαφερει να παρω ψυχτρα με μικρο υψος και οσο το δυνατον μικροτερο θορυβο. Δεν θα ασχοληθω πολυ με OC, πιθανοτατα καθολου. Μιλαμε για socket FM2.

Εχω ψιλοκαταληξει στα δυο παρακατω.

COOLERMASTER RR-GMM4-16PK-R1 GEMINII M4

COOLERMASTER RR-GMM4-16PK-R1 GEMINII M4 - - E-SHOP.GR

SCYTHE KOZUTI

SCYTHE KOZUTI - - E-SHOP.GR

Και τα δυο στα ιδια λεφτα, διαθεσιμα απο το συγκεκριμενο καταστημα (που εχω ενα πιστωτικο και θα ηθελα να το χρησιμοποιησω)

Εαν επελεγα μονος μου θα επερνα της CoolerMaster που εχει ανεμηστηρα 12 εκατοστων. Λογικα οσο πιο μεγαλος ειναι τοσο πιο μεγαλη ροη αερα με λιγοτερο θορυβο.

Τι λετε;

Δημοσ.

προτιμισε την coolermaster

δεν σου προτινω την scythe διοτι ο ανεμιστηρας της προσφερει πολυ μικρη ροη αερα

παιζει βεβαια ρολο η διαμετρος του ανεμιστηρα αλλα και το παχος

ποιο κουτι εχεις;

με αυτα τα χρηματα πας σε καλυτερες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806752

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806759

ριξε και μια ματια στα σχολια

Δημοσ.

Την ειδα και την Vortex αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω διαθεσιμο χωρο 84χιλ. Δεν συζηταω για την Hyper 212 Evo, για να μπει αυτη θα βγει το τροφοδοτικο. :)

Εχω το κουτι της CoolerMaster 120 Elite, ειναι για mini-ITX και θα προσπαθησω να στιμωξω μια micro-ATX μητρικη. Εχω περιπου 7 εκατοστα (μετρημενο προχειρα, μολις αποφασισω για την οριστικη θεση της μητρικης και την βιδωσω σταθερα θα μετρησω σωστα) απο την μητρικη μεχρι το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Οι αποστατες ειναι το μονο ευκολο, θα ανοιξω δικες μου τρυπες σε αλλες θεσεις. Η μητρικη χωραει οριακα στο πατωμα του κουτιου. Το βασικο προβλημα ειναι οτι πρεπει να μετακινηθει το i/o λαμακι κατα 1,5 εκατοστα, εδω θα μιλησει ο Dremel. Μπορει να μην παει καλα... θα δουμε.

Εχεις δικιο για τα 65 χιλιοστα, το αναφερει η CoolerMaster και η karmen στο review της.

Δημοσ.

Παραγγειλα την COOLERMASTER RR-GMM4-16PK-R1 GEMINII M4 τελικα.

Εξεταζω το ενδεχομενο επειδη η ψυχτρα θα ειναι αντικρυστα και παρα πολυ κοντα με τον ανεμηστηρα του τροφοδοτικου να αφαιρεσω εντελως το ανεμηστηρακι τις ψυχτρας.

Επισης βρηκα επιτελους miniITX σε FM2 socket. To dremel θα σωπασει σε αυτην την περιπτωση.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα εχω προβλημα ξανα. Στο miniITX mobo δεν καθεται με τιποτα η Coolermaster. Βρισκει στις μνημες. Την τυχη μου μεσα...

Η μνημη ειναι η Venegance της Corsair.

Επεξ/σία από orck

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...