thessalonik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 δεν αποθηκευει στο filesystem toy τιποτα, failed to add torrent λεει.
manosplus Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Παράγγειλα το 7 16G απο media markt όπου τρέχει προσφορά στα 199 ευρώ. @johnnyman τα περί kernel και cleanROM 3 είναι Κινέζικα ε; χαχα. Πες μου σε παρακαλώ αν η θήκη που πήρες αξίζει.
manosplus Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ ποιο αντιϊκό είναι προτιμότερο να περάσω στο tablet? Το avast που μου πρότειναν είναι καλό;
evmenis Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Εχω την εντυπωση φιλε μου οτι τα αντιικα και οι ιοι ειναι μεγαλα φιλαρακια. Εγω δεν θα εβαζα. 1
MaxLucio Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ ποιο αντιϊκό είναι προτιμότερο να περάσω στο tablet? Το avast που μου πρότειναν είναι καλό; Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το AVG στο 32αρι μου είναι μια χαρά το βάζεις και να κάνει scan μια φορά την μέρα και είσαι κομπλέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα