thessalonik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 θα κρατήσει την 4.2 και όχι την 4.1 τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω ΓΙΑΤΙ? factory reset λεγεται, κανει επαναφορα στο OS που υπηρχε απο την κατασκευατρια εταιρεια και αυτο ητνα το 4.1. γιατι να εχει το 4.2?
kostaskontis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν βλέπω να αναφέρει κανείς Fnac. χωρίς 3G και μέ 3G Από εκεί το πήρα με 249 + 13 μεταφορικά με dhl και σε 2 μέρες σπίτι μου. με τελωνιο δεν ειχες θεμα μεσω DHL?
geekas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 με τελωνιο δεν ειχες θεμα μεσω DHL? απο fnac φίλε έρχεται απο Ευρώπη, νομίζω Γαλλία
Millennium Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μεγαλη (γαλλικη) αλυσιδα καταστηματων. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2013 από Millennium
thessalonik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Mαλιστα, εγω παντως απο Α,μερικη εφερα το Nexus 10 Ελλαδα χωρις προβλημα με τελωνεια ενω ενας φιλος μου ελεγα θα το μπλοκαρουν. Δεν μου απαντησε γιατι το ελεγε αυτο. Υποθετω οτι επειδη βαζουμε φιλους μας να τα παραγγελουν απο εξωτερικο και να μας τα στελλουν σε χαμηλοτερη τιμε απο την αντισοιχη της Ελλαδος ΟΤΑΝ αυτο ερχοταν εδω με καθυστερηση.
alexisgt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Απο fnac, σε περίπτωση προβλήματος, απευθύνεσαι στην ελληνική αντιπροσωπία..? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2013 από alexisgt
ektor7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 ΓΙΑΤΙ? factory reset λεγεται, κανει επαναφορα στο OS που υπηρχε απο την κατασκευατρια εταιρεια και αυτο ητνα το 4.1. γιατι να εχει το 4.2? Κανει επαναφορα στης αρχικες ρυθμησεις του os που εχεις τη δεδομενη στιγμη!Και οχι στο os που ερχεται το τηλεφωνο!
gs20309 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 το nexus 10 samsung υπάρχει περιπτωση να έρθει ελλάδα ή τζάμπα περιμένω..?
Str Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα κανένα καλό usb otg για το nexus? πήγα και πήρα ένα από κοσμοντάτα (δίπλα στη δουλειά, μη φωνάξετε) και δεν κάνει καλή επαφή (!) έχει πάρει κανείς κανένα που να δουλεύει σίγουρα?
thessalonik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 το nexus 10 samsung υπάρχει περιπτωση να έρθει ελλάδα ή τζάμπα περιμένω..? Aμα θελεις φιλες μου πουλαω το δικο μου. Μολςι το εβαλα αγγελια. http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/122309-nexus-10-tablet/
Str Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα κανένα καλό usb otg για το nexus? πήγα και πήρα ένα από κοσμοντάτα (δίπλα στη δουλειά, μη φωνάξετε) και δεν κάνει καλή επαφή (!) έχει πάρει κανείς κανένα που να δουλεύει σίγουρα? bump
gs20309 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Aμα θελεις φιλες μου πουλαω το δικο μου. Μολςι το εβαλα αγγελια. http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/122309-nexus-10-tablet/ πήρα τελικά το 7 και είναι φοβερό... η οθόνη είναι ότι ακριβώς ήθελα, στην αρχή φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι μικρή αλλά για τη χρήση που το θέλω είναι super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ξέρει κανείς καμιά καλή εφαρμογή ώστε να μπορώ να του περάσω pdf και doc. εργασίες σε φάκελους? μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα 2 γαμάτες εφαρμογές ακριβώς αυτό που ήθελα... office suite 6 pro kai ezpdf reader... NEXUS 7 και ξερό ψωμι... μάλλον πρέπει να αλλάξω εικόνα στο προφιλ μου lol... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2013 από gs20309
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα