Ntenteras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια, Θελω να αγορασω ενα repeater για το ασυρματο που να εχει τουλαχιστον μια εξοδο ethernet. To modem/router μου ειναι το netis DL-4303 και θελω να αυξησω λιγο ακόμα την εμβέλεια του αλλα και να συνδεσω το dreambox στο internet. Δεν θελω κατι ακριβο, γυρω στα 25-35Ε, maximum 40-50Ε αν ειναι καποιο που να αξιζει.
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 το Tp link το 701Nd ειναι ενα απλο φτηνο repeater αλλα δεν ξερω αν θα σου δωσει και με καλωδιο αμα το σεταρεις σαν universal repeater.το ειχα σεταρει αλλα δεν θυμαμαι αν το ειχα δοκιμασει με καλωδιο μετα.αν το κανεις wireless bridge σιγουρα θα σου δωσει με καλωδιο αλλα μετα δεν θυμαμαι αν δινει ασυρματα.υπαρχουν και τα air live επισης σαν επιλογη αλλα ειναι πιο ακριβα και παλι δενξερω για το παραπανω.καποιος που εχει το tp link διοτι το εχουν καμποσοι σαν repeater λογικα μπορει να βαλει ενα Pc Πανω με καλωδιο και να δει αν εχει ιντερνετ και ετσι.πιστευω οτι θα πρεπει να εχει κανονικα αλλα μην σε παρω στον λαιμο μου.σε tp link υπαρχει 701nd 801nd 730re kai 830re.και τωρα που κανω ενα recall στην μνημη μου πραγματι καποιος ειχε παρει ενα tp link το ειχε σαν repeater αν θυμαμαι καλα γιατι επερνε ασυρματα απο ενα Thomson και εδινε και με καλωδιο περα απο ασυρματα σε ενα καταγραφικο.
Alxnks Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/190756166053?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 κανα τετοιο;
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 επισης για τα tp link οπως ειπαν και σε αλλο topic Παιρνουν καποια μοντελα και dd-wrt Και κανουν πολυ καλυτερη δουλεια.αμα θες δες το τοπικ http://www.insomnia.gr/topic/465907-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-repeater/page__st__15?do=findComment&comment=5089405
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα