VAGIOSS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα εχω το εξής πρόβλημα. το παραπάνω λαπτοπ το εχω μια πενταετια και δεν θέλω να το αποχωριστό πάραυτα όμως αναγκαστικά να του κανω format προσφάτως να αναφέρω επίσης οτι η μπαταρία του εχει χαλάσει εδω και δυο χρονια και το δουλεύω σαν υπολογιστή γραφείο με το τροφοδοτικο. μετα το format που προανέφερα και ενώ εχω εγκαταστιση τα win7HP SP1 X86 και δουλεύουν ολα κανονικά το σβήνω για βραδύ την επόμενη μέρα και ενω ο υπολογιστείς δουλεύει κανονικά δεν αναγνωρίζει την οθόνη το συνδέω μεσώ της θύρας VGA σε εξωτερική οθονη και καταργώ τους οδηγούς της καρτας τους επαναεγκαθιστω και δουλεύει αλλα την επόμενη μερα παλι τα ιδια το μονο που εκανα πριν το format ειναι να του βαλω αλλα 2gb ραμ μιας και τα σήκωνε δοκίμασα και το παλιό λειτουργικό WINVISTA HP SP1 X86 και παλι τα ιδια καμιά ιδεα κανείς. η συνθεση του ειναι http://samsung.de/de/Privatkunden/Mobil/Notebooks/RSerie/r60aurat5250/NP-R60FE02SEG/detail.aspx?atab=specifications Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2012 από VAGIOSS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα