spaka279 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια! Μια βοηθεια οποιος μπορει... Αγορασα προχθες απο γνωστο καταστημα ενα ασυρματο πληκτρολογιο Logitech και ενα ασυρματο ποντικι Turbox φτηνο του 10ευρου. Το ποντικι οταν ανοιγουν τα windows (xp) δεν κουνιετε. Για να νοιοσει πρεπει να βγαλω τo usb του και να το ξαναβαλω. Κατευθειαν δουλευει κανονικα. Τωρα δε ξερω αν κανω εγω κατι λαθος ή εχει προβλημα το ποντικι και να το παω πισω. Οποιος εχει καμια ιδεα...
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Περάστηκαν drivers όταν το έβαλες για πρώτη φορά; Αναγνωρίστηκε κανονικά;
spaka279 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δεν ειχε extra drivers μεσα στο κουτι αλλα οταν το εβαλα πρωτη φορα κατω δεξια εγραψε οτι η συσκευη αναγνωριστηκε και λειτουργει κανονικα. Επισης να σημειωσω οτι την πρωτη φορα ειχα τα windows 7 (το ιδιο εκανε) και μετα επειδη δεν εβρισκα drivers για την motherboard μου τα ξηλωσα και περασα τα Xp
spaka279 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Σε ολες δοκιμασα. Επισης πριν παρατηρησα οτι κανω restart στην επαναφορα δουλευει κανονικα. Μονο οταν τον ανοιξω απο την αρχη κολαει Ευχαριστω
spaka279 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια ξαναεπαναφερω το θεμα γιατι το προβλημα υπαρχει ακομα και μου εχει σπασει τα νευρα. α προσθεσω επισης οτι το ποντικι το δοκιμασα στο αλλο μου pc και δουλευει κανονικα στην εκινηση. Επισης να πρπσθεσω οτι περασα το τελαιυταιο driver του bios της καρτας.ta Τα usb απο το keyboard & mouse τα εχω στις μποστινες θυρες του κουτιου αλλα τα εχω δοκιμασει και πισω καευθειασ στην mobo Mobo: Msi K8F neo4 cpu :Amd 3700+ Παλια σε ενα αλλο pc ειχα ρυθμισει απο το bios και ανοιγα τον υπολογιστη με ctrl και esc. αυτο γινετε τωρα με το ασυρματο πληκτρολογιο? δε βρηκα καποια ρυθμιση. Το pc ειναι συνδεμενο στην τηλεοραση και οπως καταλαβατε δε θελω να σηκωνω τον κολο μου απο το καναπε καθολου :mellow:
spaka279 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μου ειπε καποιος να δοκιμασω απο το bios να ρυθμισω να δινει ρευμα στα usb ακομα και οταν ειναι κλειστο το pc.αυτο στεκει? Οσο και να εψαξα ομως δε βρηκα τη συγκεκριμενη ρυθμιση. Ξερει καποιος κατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα