Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 300-350ευρώ

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι έχω 23άρα 1920 χ 1080

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αδιάφορο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από εμένα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Κάνενα

Το σύστημα αυτή την στιγμή είναι

CPU : Intel Core Duo E8500

Mobo: Asus P5Q Deluxe

Κάρτα γραφικών : ΑΤΙ 4870

Μνήμες : 4GB DDR2

Γενικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά σε κάποια παιχνίδια βλέπω πλέον να πέφτουν αρκετά τα fps και να μην έχω smooth κίνηση. Λέτε αν βάλω άλλα 4GB μνήμη και να αλλάξω κάρτα γραφικών με καμια 7770 πχ να στρώσει το πράγμα ? ή θα χρειαστώ και αλλαγή CPU κτλ?

Δημοσ.

Κοίτα, αν δώσεις το πακετάκι και τσιμπήσεις κανα 180άρι, ανεβάζοντας έτσι το budget στα ~500€, μπορούμε να κοιτάμε για κάτι καλό, αλλιώς το αποτέλεσμα δε θα είναι το ίδιο.

Δημοσ.

Το συστημα σου δεν ειναι κακο και για αυτο χρειαζεσαι κατι δραστικοτερο απο μια 7770 για να δεις ουσιαστικες διαφορες. Αποψη μου ειναι να μην αναβαθμισεις τον επεξεργαστη ακομη, περιμενε να βγαλει το νεο chipset και τους επεξεργαστες Haswell η Intel. Μεχρι τοτε ριχνε λιγο τις λεπτομερειες ή αναβαθμισε την GPU με μια 7870: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29313&cat=5

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...