Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω πάθει κοκομπλόκο γιατί μου συμβαίνει κάτι πρώτη φορά και δεν μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Έχω ένα στικάκι Verbatim 4 gb store n go. Το φλασάκι λειτουργούσε κανονικά και έχω αποθηκεύσει και αρχεία. Ξαφνικά χθες που το σύνδεσα στο pc μου κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο "μπλιμ μπλιμ" οτι δηλαδή συνδέθηκε μια συσκευή στη θύρα usb, αν ανοίξω τον " υπολογιστής μου" το βλέπει ως μέσο αποθήκευσης (Ε:), αν κάνω διπλό κλικ ανοίγει τον φάκελο ο οποίος είναι κενός. Δεν δέχεται να του προσθέσεις μέσα κανένα αρχείο, δεν δέχεται να του κάνεις διαμόρφωση, δεν δέχεται να του κάνεις φορματ, όταν ανοίγεις τις ιδιότητες λέει πως έχει χώρο 0 ΜΒ. γενικά είναι μη προσβάσιμο από τον υπολογιστή μου. Στην αρχή νόμιζα πως χάλασε το φλασάκι αλλά σήμερα το έβαλα σε 5 διαφορετικά λαπτοπ και 3 διαφορετικούς υπολογιστές και το αναγνωρίζει κανονικά με όλα του τα αρχεία. Αρα δεν είναι θέμα ζημιάς του στικακίου. Δοκίμασα να το κάνω κατάργηση από την διαχείριση συσκευών και να το ξανασυνδέσω χωρίς αποτέλεσμα, δοκίμασα το ΗP usb tool το αναγνωρίζει μεν αλλά λέει πως ο δίσκος είναι άδειος και δεν μπορεί να κάνει φορμάτ, δοκίμασα το autoplay tool της microsoft χωρίς αποτέλεσμα, δοκίμασα, να κάνω άπειρα restart τον υπολογιστή χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποια ιδέα; Πώς θα μπορούσα να βρω τον driver που έκανε αρχικά εγκατάσταση την πρώτη φορά το στικάκι; Σκέφτηκα μήπως αν τον διαγράψω αναγκάσω το στικάκι να ξανακάνει εγκατάσταση.

Δημοσ.

εγω απο μεταφορα προγραμματος μου δημιουργησε προστασια εγγραφης πως στο καλο αφαιρειται αυτο? δε μπορω να μετακινησω η να προσθεσω αρχεια προς και απο αυτο. windows xp εχω.

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις έλεγχο σφαλμάτων. Το usb flash drive έχει κάποιο κουμπί εξωτερικό για το κλείδωμα? Αν ούτε αυτό δουλέψει κάνε του μια διαμόρφωση αφού πάρεις τα δεδομένα σου...

Δημοσ.
δοκίμασα το ΗP usb tool το αναγνωρίζει μεν αλλά λέει πως ο δίσκος είναι άδειος και δεν μπορεί να κάνει φορμάτ

...πριν κάνεις "φορμάτ" και στον C: σου (...αφού είναι θέμα λειτουργικού/αφού σε άλλα πισιά λειτουργεί), ώστε να...αναγνωρίζεται κανονικά το φλασάκι, κάνε κι ένα σκανάρισμα για ιούς, σκουλήκια, αηδίες κλπ. Πρώτα με κάποιο anti-malware (Malware Bytes, Spybot S&D) και αν δεν, με κάποιο αντιικό (Avast, Avira). Αλλά...μου φαίνεται ότι στην επανεγκατάσταση του λειτουργικού θα καταλήξεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...