lynch Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εδώ και λίγο καιρό έχω Ιnternet από ένα παλιό thomson modem, το οποίο μοιράζεται ασύρματα από το Νetgear wndr3300. H ip του router έγινε αυτόματα η 10.0.0.1. Όλα εντάξει μέχρι εδώ. Εγκαθιστώ το netgear wdr2000 σαν repeater και του δίνω ip την 10.0.0.7. Δουλεύει κανονικά η λειτουργία repeater, Και τα δύο router δίνουν ενσύρματα ιντερνετ, ασύρματα όμως όχι. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 τα παλια thomson εχουν Ip 10.0.0.138 οποτε το κοβω λογικο οτι το Netgear παιρνει απο τον dhcp του thomson αρα σωστα εχει 10.0.0.1.περα απο Repeater τι αλλες επιλογες σου εχει???γιατι ειναι παραξενο να σου δινει με καλωδιο αλλα οχι ασυρματα.ειναι σαν το ασυρματο να κανει μονο ενα bridging και τιποτε αλλο .αν πας να συνδεθεις στο ασυρματο τι γινεται?δεν σου δινει ip?δεν ανοιγει σελιδες???γενικα πες μας τι λειτουργεια εχεις διαλεξει στο netgear.
lynch Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Και εμενα περιεργο μου φαινεται. Προσπαθησα να συνδεσω με τα κουμπια WPS τις ασυρματες συσκευες μου. Δεν καταφερα τιποτα. Τελικα το προβλημα λυθηκε και καταφερα να τις συνδεσω ενεργοποιωντας το WPS του 3300, αλλα απο τη σελιδα του ρουτερ. Τρελα πραγματα... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 για να συνδεθεις σε ενα ρουτερ που εχει wps πρωτα πρεπει ναπατησεις το κουμπι στην συσκευη σου δηλαδη στον ρουτερ σου και μετα στην ασυρματη καρτα ειτε εχει κουμπι ειτε μεσα απο το μενου.αν δεν πατησεις το κουμπι στο ρουτερ η οπως το εχει δεν θα παιξει ποτε.πχ στο Thomson στα νεα firmware αν πατησεις το κουμπι μπροστα γινεται το δαχτυλυδι πορτοκαλι που σημαινει οτι ειναι σε wps.δεν θα ειχε νοημα να μην πατας το κουμπι και να συνδεεται ο αλλος ετσι απευθειας χωρις κωδικο.τοτε θα εμπαινε οποιοσδηποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα