mpokwsths Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Έτσι, δεν έχει λογική η αρίθμηση της LG. Η IPS235 ας πούμε είναι νεότερο μοντέλο από την IPS236. Και βέβαια δεν μπορούμε να καταλάβουμε από τον αριθμό την ποιότητα του panel που φοράει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 πρέπει να απολυθεί αυτός που διαλέγει ονομασία/νούμερα στις οθόνες της LG... 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 απλά προς ενημέρωση η 234 είναι η νεότερη. Απλα προς ενημερωση, να ρωτησω, που ειναι στο pdf σου η 237;;; Sping edition ειναι μαλιστα ο τιτλος του pdf, εχουμε φθινοπωρο->χειμωνα. Το λινκ που εδωσα φανταζομαι δεν το ειδες. Σου μοιαζει αυτη για παλιοτερη; Για κοιτα frame. Αναφερει μαλιστα "new arrival" κατι που δεν υπαρχει σε καμια αλλη και φυσικα ουτε στην 234. Οριστε και εδω το ποσο πιο καινουργια ειναι η 237, δυστυχως το ιστορικο ειναι μονο για 6 μηνες. http://www.guenstiger.de/Preisvergleich/LG_Electronics/Flatron_IPS234V.html
sobi1984 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 η τιμη της συγκεκριμενης οθονης ειναι ιδια απο την πρωτη οκτωμβριου. την αγορασα για ενα φιλο και μετα απο 4 μερες ηρθε απο το αμαζον.. συγκεκριμενα μας βγηκε τοτε στα 142.3 πολυ καλη τιμη συγκριτικα με ελλαδα.. καλωδια μεσα εχει μονο τον μετασχhματιστη και το κλασσικο rgb .αγορασαμε ενα 3πινο για ελληνικες μπριζες τπτ αλλο με κοστος 1.3 ευρω . +monitor cable hdmi απο κει και περα ειναι πολυ καλη οθονη με βαση αυτες που εχω δει και τα λεφτα που ζητα... το μονο μελανο σημειο ειναι οτι η οθονη ερχεται χωρις κουτι το οποιο να προστατευει το κουτι της οποτε εκει ισως υπαρχει κινδυνος να ειναι στραπατσαρισμενη λιγο ( μακρυα απο ολους μας) μιας και τα free shipping = γερμανικο ταχυδρομειο με την βοηθεια ταχυμεταφορων ελτα το οποιο για μενα ειναι λιγο επικινδυνος συνδιασμος σε μεγαλα πραγματα ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο
Avatar_GR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 χωρις να ειμαι σιγουρος οσο μικροτερος ειναι ο αριθμος τοσο καλυτερο το panel Παραθέτω κάτι που είχα γράψει παλιότερα μετά από αρκετό ψάξιμο: Επειδή το έψαξα αρκετά για τις LG οθόνες και επειδή μου φάνηκε περίεργο να έχουν τόση διαφορά στην τιμή παρόμοια μοντέλα... Η LG μας έκανε "κόλπό". Έβγαλε πρώτα τις IPS6 Μετά τις IPS5 και μετά τις IPS4 τηλεοράσεις! IPS5: IPS225V, IPS225T, IPS235V, IPS235T "The ‘V’ models will include VGA, DVI-D and HDMI outputs as well as a headphone output. The ‘T’ models will feature only VGA and DVI-D ports. ‘P’ varients (IPS225P and IPS235P) with height-adjustable stands IPS4: IPS224V, IPS234V Τώρα τι διαφορά έχουν τα πάνελ δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι οι IPS4 είναι πιo καινούριες από τις IPS5. Εγώ παρήγγειλα την IPS234V,όταν έρθει θα σας πω εντυπώσεις. -Την έχω εδώ και 2 μήνες περίπου και είναι φοβερή, το μόνο αρνητικό το σπαστικό κόκκινο φωτάκι που έχει και που αναβοσβήνει όταν η οθόνη είναι σε κατάσταση αναμονής (όταν πατάς off σβήνει και αυτό). Ένα άλλο αρνητικό είναι ότι το καλώδιο της κάνει ένα ενοχλητικό bzzzzzz, ακόμα και όταν είναι σβηστή, οπότε αν την έχετε δίπλα στο κρεβάτι όπως εγώ, το βράδυ θα το ακούτε. (Εκτός αν την βγάζετε από την πρίζα η έχετε πολίπριζο on/off η master/slave). -Η ποιότητα της οθόνης είναι φοβερή κατά τα άλλα.
spirosd2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Παραθέτω κάτι που είχα γράψει παλιότερα μετά από αρκετό ψάξιμο: Επειδή το έψαξα αρκετά για τις LG οθόνες και επειδή μου φάνηκε περίεργο να έχουν τόση διαφορά στην τιμή παρόμοια μοντέλα... Η LG μας έκανε "κόλπό". Έβγαλε πρώτα τις IPS6 Μετά τις IPS5 και μετά τις IPS4 τηλεοράσεις! IPS5: IPS225V' date=' IPS225T, IPS235V, IPS235T "The ‘V’ models will include VGA, DVI-D and HDMI outputs as well as a headphone output. The ‘T’ models will feature only VGA and DVI-D ports. ‘P’ varients (IPS225P and IPS235P) with height-adjustable stands IPS4: IPS224V, IPS234V Τώρα τι διαφορά έχουν τα πάνελ δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι οι IPS4 είναι πιo καινούριες από τις IPS5. Εγώ παρήγγειλα την IPS234V,[s']όταν έρθει θα σας πω εντυπώσεις.[/s] -Την έχω εδώ και 2 μήνες περίπου και είναι φοβερή, το μόνο αρνητικό το σπαστικό κόκκινο φωτάκι που έχει και που αναβοσβήνει όταν η οθόνη είναι σε κατάσταση αναμονής (όταν πατάς off σβήνει και αυτό). Ένα άλλο αρνητικό είναι ότι το καλώδιο της κάνει ένα ενοχλητικό bzzzzzz, ακόμα και όταν είναι σβηστή, οπότε αν την έχετε δίπλα στο κρεβάτι όπως εγώ, το βράδυ θα το ακούτε. (Εκτός αν την βγάζετε από την πρίζα η έχετε πολίπριζο on/off η master/slave). -Η ποιότητα της οθόνης είναι φοβερή κατά τα άλλα. αυτό με τον θόρυβο όταν είναι off η τηλεόραση μου το κάνει εμένα η Samsung είναι κάποιο πρόβλημα; Η έτσι κάνουν όλες; δεν κοιμάσαι με τίποτα πάντως στο δωμάτιο που είναι η τηλεόραση.. Sent from my iPhone using Insomnia
Avatar_GR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 αυτό με τον θόρυβο όταν είναι off η τηλεόραση μου το κάνει εμένα η Samsung είναι κάποιο πρόβλημα; Η έτσι κάνουν όλες; δεν κοιμάσαι με τίποτα πάντως στο δωμάτιο που είναι η τηλεόραση.. Βασικά δεν είναι η οθόνη που κάνει έτσι, είναι το καλώδιο της εκεί που έχει τον αντιστάτη για να κόβει την μεγάλη ροή του ρεύματος(δεν είμαι ηλεκτρολόγος για αυτό το εξήγησα μπακαλήστικα.. ) . Ναι είναι φυσιολογικό να κάνει έτσι, όλες οι ηλεκτρικές συσκευές έτσι κάνουνε όταν είναι στην πρίζα, απλά άλλες ακούγονται δυνατά και άλλες λιγότερο. Τον ίδιο θόρυβο κάνει π.χ και ο φορτιστής του samsung κινητού μου όταν τον ξεχνάω πάνω στην πρίζα χωρίς το κινητό (και μάλιστα πιο δυνατά από την οθόνη!!!). Για την οθόνη πάντως εγώ βρήκα λύση, αγόρασα ένα πολύπριζο master-slave και όταν σβήνει ο υπολογιστής σβήνουν αυτόματα και τα slave: Οθόνη+ηχεία+εξωτερ.σκληρός. Για την τηλεόραση σου κάπου είχα δει ένα πολύπριζο που δουλεύει με το τηλεκοντρόλ της TV. Δηλαδή όταν πατάς το κουμπί να σβήσει η TV κόβει το ρεύμα το πολύπριζο,οπότε δεν ακούγετε η TV μετά,σβήνει τελείως. Για να ξαναανάψεις την TV πατάς πάλι το ίδιο κουμπί και ξανανάβει το πολύπριζο. Τώρα αν θα ακούγεται το πολύπριζο μετά bzzzz δεν ξέρω, αλλά δεν το νομίζω.
karasardelis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Τον θόρυβο δεν τον κάνει σε καμία περίπτωση το καλώδιο... ο θόρυβος μπορεί να παράγεται ή από τον μετασχηματιστή (ο οποίος αλλάζει την τάση του ρεύματος) ή από κάποιον προβληματικό πυκνωτή - και τα δύο αυτά βρίσκονται στο εσωτερικό της οθόνης εκτός αν αυτή έχει εξωτερικό τροφοδοτικό.
Avatar_GR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Τον θόρυβο δεν τον κάνει σε καμία περίπτωση το καλώδιο... ο θόρυβος μπορεί να παράγεται ή από τον μετασχηματιστή (ο οποίος αλλάζει την τάση του ρεύματος) ή από κάποιον προβληματικό πυκνωτή - και τα δύο αυτά βρίσκονται στο εσωτερικό της οθόνης εκτός αν αυτή έχει εξωτερικό τροφοδοτικό. Η συγκεκριμένη οθόνη έχει τον μετασχηματιστή πάνω στο καλώδιο. Είναι του στιλ φορτιστή για λάπτοπ για να καταλάβεις
antnatal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Απλα προς ενημερωση, να ρωτησω, που ειναι στο pdf σου η 237;;; Sping edition ειναι μαλιστα ο τιτλος του pdf, εχουμε φθινοπωρο->χειμωνα. Το λινκ που εδωσα φανταζομαι δεν το ειδες. Σου μοιαζει αυτη για παλιοτερη; επειδή διακρίνω μια επιθετικότητα : 1) Δεν είπα ότι η 237 είναι παλαιότερη. 2) Δεν ξέρω αν το pdf είναι το νεώτερο, είναι όμως του μοντέλα του 2012 3) Για να έχεις συγκεντρωμένη άποψη δες παρακάτω........
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Παντως η 237 βλεπω οτι ειναι το νεο μοντελο... απλά προς ενημέρωση η 234 είναι η νεότερη. 1ον καμια επιθετικοτητα, στο παραπανω απαντησα αφου προφανως ειπες οτι δεν ειναι η 237 το νεοτερο μοντελο, αλλα η 234 κατι που φυσικα δεν ισχυει. Ολα τα αλλα τα εχουμε πει.
antnatal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 αν είχες προσέξει είχα κάνει ερώτηση πριν και μου έδωσα μόνος μου την απάντηση..... πιστεύω ότι η 237 πρέπει να είναι 2-3 μέρες νεώτερη από τη 234. "sorry για το off topic"
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) αν είχες προσέξει είχα κάνει ερώτηση πριν και μου έδωσα μόνος μου την απάντηση..... πιστεύω ότι η 237 πρέπει να είναι 2-3 μέρες νεώτερη από τη 234. Ναι, αλλα οταν μιση ωρα πριν απαντησεις στο εαυτο σου καποιος εχει κατσει και εχει φαει 5-10 λεπτα να ψαξει και να σου απαντησει, κανε εναν κοπο και διαβασε τι σου εχει γραψει. Το να απανταμε στον εαυτο μας μπορει να γινει και χωρις να εχουμε υπολογιστη και νετ, ειδικα αν δεν διαβαζουμε τι μας απαντανε αλλοι σε αυτο που ρωτησαμε Επισης αν διαβαζες το ποστ #18 και ανοιγες και το λινκ που εχει κατω κατω, θα εβλεπες οτι το λιγοτερο ειναι 3 μηνες η διαφορα, μιας και δεν φαινεται το ιστορικο πριν απο τον Μαιο, αλλα αν σκεφτουμε οτι ειναι "spring" τo pdf που εδωσες, η διαφορα ειναι μαλλον 6 μηνες. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2012 από matrixxx
bobiras13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 πρέπει να απολυθεί αυτός που διαλέγει ονομασία/νούμερα στις οθόνες της LG... χαχαχα, λες να ναι κανεις Ελληναρας αεκτζης ;
spirosd2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Τον θόρυβο δεν τον κάνει σε καμία περίπτωση το καλώδιο... ο θόρυβος μπορεί να παράγεται ή από τον μετασχηματιστή (ο οποίος αλλάζει την τάση του ρεύματος) ή από κάποιον προβληματικό πυκνωτή - και τα δύο αυτά βρίσκονται στο εσωτερικό της οθόνης εκτός αν αυτή έχει εξωτερικό τροφοδοτικό. ο θορυβος σίγουρα προέρχεται απο το εσωτερικό της τηλεορασης και έχει να κανει οπως λες με κάποιον πυκνωτή, αλλά είναι προβληματικός? η έτσι απλά κάνει όπως τυχαίνει να κάνουν και άλλες συσκευές θόρυβο, εμένα ας πούμε το έκανε απο την αρχή στην τηλεόραση βέβαια δεν το κατάλαβα στις πρώτες μέρες για να την γυρίσω σαν προβληματική αλλά το κατάλαβα όταν πήγα να κοιμηθω στον χώρο που βρισκόταν η τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα