fouriozos1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Σταθερή αξία η cyanogen .....απο τις καλύτερες να μην πω η καλυτερη.
ektor7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Αν η παρομοιωση ισχυει παω πασο, απλα επειδη δεν εχω καποιο τηλεφωνο με μεγαλη ραμ, και το τηλεφωνο, οποια custom ics και να του βαλω, παλι σερνεται. Αν εχεις 500mb ram,εισαι μια χαρα με τα jelly bean!Το προβλημα ομως μεταφερεται στο ποσο καλο ή κακογραμμενες ειναι οι roms,για το κινητο σου!
pournaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Σημερα εφαγα τη μερα μου να βρω μια καλη για το neo v, μεχρι που επεσα πανω σε αυτο: http://forum.xda-dev...95#post34340495 HY AllWe said it already several pages back CM10 is last release for 2011 devices Those devices use an old kernel (2.6.32) and old blobs for camera (ICS) So even making those work with cm10 (jellybean) was an real pain To update kernel to 3.0 we will require 6+ months (not worth for an 2 year old SOC) limited in hardware and memory Even if we take this effort this device will not be able to handle next version of android after 4.2 because it simply lacks RAM Even for Jellybean we had to use legacy camera to be able to use camera in an proper way (with broken panorama) What's the benefit of having latest android if your device is not able to use new features? We will continue fixing cm10 and releasing weekly updates with latest JB progress Jerpelea FreeXperiaTeam Οποτε, ειμαι ακομη στο περιμενε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα