asmilon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Πολυ καλο! Εκει που δε θελουν οι κατασκευαστες, οι modders προχωρουν και τα καταφερνουν καλυτερα
airvag Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Καλή είναι όντως την έβαλα και εγώ στο s2. Αλλά έχω πρόβλημα με μπαταρία. Έχοντας κανονική χρήση.. Τελειωνει σε 14 ώρες
vagelispyr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Για το s2 εχει 2 αρχεια ποια απο τα 2 περναμε?επισης επειδη δεν το εχω ξανακανει πως κανουμε εγκαταταση?
nikos5800 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 vageliuspyr αν δεν ξερεις μην κανεις τιποτα πρωτα διαβασε και μετα δεν ειναι τοσο απλο οσο το παρουσιαζει και πιστευεις εσυ οτι ειναι
dchatz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Έχω το Samsung Galaxy 3 (i5800) ένα κινητό αρχαίο και μπούρδα... Παρόλα αυτά μπορώ και έχω την έκδοση 2.3.7 (ενώ το update για το κινητό μου σταμάτησε στο 2.1) και το κινητό πάει σφαίρα! Παρεπιπτόντως να σε ενημερώσω ότι το Galaxy 3 έχει πάει επίσημα στην 2.2. 1
Bourdoulas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά μην την βάλετε. Αφού οι κατασκευαστές μας λένε ότι τα κινητά ειδικά πριν το 2012 δεν μπορούν να πάρουν jelly bean! Δεν είναι καλό το... User experience. Κάτι θα ξέρουν οι άνθρωποι. Υγ. Φυσικά αστειευομαι. Sent from my iPad using Insomnia 1
in2dark Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εχω την cm7 στο galaxy s μου Αν την αλλαξω σε cm10 1. Θα χασω ολα τα apps, data κλπ και ολα απο την αρχη? 2. Θα δω καλυτερη διαρκεια μπαταριας? Ουτε 18 ωρες δεν μου κραταει πλεον...
avoulk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 1. Ναι, καλύτερα να πάρεις backup, θα χαθούν όλα 2. Μπα, τα ίδια πράγματα θα δεις, ίσως και λίγο χειρότερα!
redcom7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 εγω παντως την εβαλα και ηταν μια χαρα αλλα δεν ειχε πολλα πραγματα οπως ραδιο , notification toggles και αλλα που εχει το S3 ...επιστροφη το λοιπον στην OMEGA V32 που μαλλον εκει θα μεινω ...
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Χρειάζεται να γίνει root για να περαστεί ?
Luciddream Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Όχι ακριβώς, μιας και η τελευταία CM10 θεωρείται stable. Αυτό που περιγράφεις είναι ουσιαστικά το μοντέλο ανάπτυξης: στην αρχή βγαίνουν αποκλειστικά nightlies (καθημερινά builds), μετά βγαίνουν κάτι beta ή Milestones (M1, ...), μετά συνήθως κάποιες RC και στο τέλος η stable, όπως τώρα. Nightlies μπορεί να συνεχίσουν να υπάρχουν αλλά δεν θα περιέχουν νέα χαρακτηριστικά αλλά bugfixes. εχεις δικιο, ήταν αργά και δεν σκεφτόμουν καθαρά... το λινκ του άρθρου πάντως είναι για την milestone οπότε αυτό με μπέρδεψε και δεν πρόσεξα τις stable.
Lowdefinition Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 παιδια δεν βλεπω να παιρνω update μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να βαλω jelly bean κ εγω ? ( samsung galaxy s2 ) Sent from my iPad using Insomnia
redcom7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 παιδια δεν βλεπω να παιρνω update μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να βαλω jelly bean κ εγω ? ( samsung galaxy s2 ) Sent from my iPad using Insomnia Πρέπει να κάνεις root την συσκευή σου και μετά να βάλεις μια custom rom που να έχει βάση το jellybean
Geocheats2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Όχι ακριβώς, μιας και η τελευταία CM10 θεωρείται stable. Αυτό που περιγράφεις είναι ουσιαστικά το μοντέλο ανάπτυξης: στην αρχή βγαίνουν αποκλειστικά nightlies (καθημερινά builds), μετά βγαίνουν κάτι beta ή Milestones (M1, ...), μετά συνήθως κάποιες RC και στο τέλος η stable, όπως τώρα. Nightlies μπορεί να συνεχίσουν να υπάρχουν αλλά δεν θα περιέχουν νέα χαρακτηριστικά αλλά bugfixes. Full Extra είναι η ROM μη μασάς! Η cm δεν έχει μέσα τα google apps πρέπει να τα κάνεις flash ξεχωριστά
dakangr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 για galaxy s plus γνωριζει καποιος αν κανει για το απλο s;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα