Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το CyanogenMod 10 μπαίνει από σήμερα στο στάδιο των σταθερών εκδόσεων κάτι που σημαίνει ότι οι κάτοχοι όλων των (σταδιακά) υποστηριζόμενων android συσκευών μπορούν να εγκαταστήσουν την έκδοση 4.1 Jelly Bean ακόμα και αν ο κατασκευαστής δε το υποστηρίζει.Από το 2009, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το CyanogenMod, δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης μέσω custom rom σε σχετικά καινούριες android συσκευές αλλά και σε παλιές οι οποίες πλέον δεν υποστηρίζονται και ως αποτέλεσμα δεν αναβαθμίζονται στην τελευταία έκδοση του Android. Συγκεκριμένα η νέα έκδοση του CyanogenMod βασίζεται στην έκδοση 4.1.2 Jelly Bean του Android με ελάχιστες αλλαγές στο περιβάλλον της πλατφορμας.

Στις πρώτες υποστηριζόμενες συσκευές βλέπουμε smartphones όπως τα Samsung Galaxy S/SII/SIII, το HTC One S, το LG Optimus Black, το Sony Xperia T αλλά και tablets όπως Motorola Xoom και Asus Transformer Pad/Infinity.

Για την εγκατάσταση θα πρέπει να κατεβάσετε τη κατάλληλη έκδοση για τη συσκευή σας από τον παρακάτω σύνδεσμο. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η επόμενη έκδοση θα είναι η 10.1 και θα στηρίζεται στην έκδοση 4.2 Jelly Bean η οποία κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες.

File.png Download: CyanogenMod 10

Link.png Site: CyanogenMod.org

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

nice, θα το περάσω στο Optimus 2x να δώ τι λέει...

edit: απο ότι κατάλαβα η διαφορά με τις παραπάνω "υποστηριζόμενες" συσκευές είναι οτι είναι ημι-stable και βγαίνουν μια φορά τον μήνα M1,M2,M3 κτλπ....

Nightly builds are available for download as well, yet users who are looking forward to install more stable software on their devices should go for the ROMs included in the M-Series.
Δημοσ.

ρε παιδια τι λεει αυτη η ΡΟΜ .. εχω τωρα στο sIII την OMEGA V32 ....

ακουω οτι οι ρομς αυτης της ομαδας παντα απο τις καλυτερες ....

αλλα την βλεπω πολυ μικρη σε μεγεθος .. τι παιζεται ??

Δημοσ.

nice, θα το περάσω στο Optimus 2x να δώ τι λέει...

edit: απο ότι κατάλαβα η διαφορά με τις παραπάνω "υποστηριζόμενες" συσκευές είναι οτι είναι ημι-stable και βγαίνουν μια φορά τον μήνα M1,M2,M3 κτλπ....

Όχι ακριβώς, μιας και η τελευταία CM10 θεωρείται stable.

Αυτό που περιγράφεις είναι ουσιαστικά το μοντέλο ανάπτυξης: στην αρχή βγαίνουν αποκλειστικά nightlies (καθημερινά builds), μετά βγαίνουν κάτι beta ή Milestones (M1, ...), μετά συνήθως κάποιες RC και στο τέλος η stable, όπως τώρα. Nightlies μπορεί να συνεχίσουν να υπάρχουν αλλά δεν θα περιέχουν νέα χαρακτηριστικά αλλά bugfixes. :)

ρε παιδια τι λεει αυτη η ΡΟΜ .. εχω τωρα στο sIII την OMEGA V32 ....

ακουω οτι οι ρομς αυτης της ομαδας παντα απο τις καλυτερες ....

αλλα την βλεπω πολυ μικρη σε μεγεθος .. τι παιζεται ??

Full Extra είναι η ROM μη μασάς!

Δημοσ.

Αν θα βγεί και για One X θα την βάλω 100%. ΕΙδα ενα unoficial port με Jelly bean και μου υπέρ-άρεσε. Οι τύποι δεν παιζονται με τπτ

Δημοσ.

Μπράβο στην ομάδα...

Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ομάδα και άλλοι devs κρατάνε ζωντανό το android κυριολεκτικά.

Έχω το Samsung Galaxy 3 (i5800) ένα κινητό αρχαίο και μπούρδα...

Παρόλα αυτά μπορώ και έχω την έκδοση 2.3.7 (ενώ το update για το κινητό μου σταμάτησε στο 2.1) και το κινητό πάει σφαίρα!

Επίσης υπάρχουν άλλες πόσες ROMS για να "παίξω" ...

Προσωπικά εγώ κάπως έτσι κράτησα ζωντανό το ενδιαφέρον μου για το κινητό και το android γενικώς...

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και έχω την ατυχία να έχω ένα παλιό Samsung Omnia που έχει windows mobile 6.1, δεν "ευτύχησα" ακόμα να έχω συσκευή που το λειτουργικό της είναι android.

Διαθέτουν όμως τέτοια συσκευή οι γονείς μου, και συγκεκριμένο το Sony Xpreria Mini . Λογικά αυτή η custom rom θα βγεί και για αυτό κάποια στιγμή... (είδα πως υπάρχει υποστήριξη για την CyanogenMod v9.20, αν βέβαια το είδα και καλά...)

Έχω μια σχετική πείρα με φλασαρίσματα σε symbian, custom cooked rom στο omnia που έχω κτλ κτλ. Θα τα καταφέρω να το εγκαταστήσω χωρίς πρόβλημα. Βασικά η ερώτηση μου είναι άλλη. Επειδή οι γονείς μου, δεν ξέρουν και τόοοσο καλά αγγλικά, αυτή η rom έχει ελληνικά (ui language) ; Η μπορώ να τα ενσωματώσω με άλλο τρόπο; Για να μπορούν να το χρησιμοποιοήσουν χωρίς πρόβλημα, αλλιώς να μείνουν με το Android 4.0.4 που είναι τώρα και να μην τους κάνω κάποια αναβάθμιση :)

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την διευκρίνηση παιδιά :)

Άντε να βγεί και για xpreria mini, να δω και εγώ αυτή την διαβόητη rom που μιλάνε όλοι... :)

Δημοσ.

φοράει MIUI είναι ένα παρακλάδι της CM. Η MIUI βγαίνει για πάρα πολλές συσκευές οπότε πιθανώς μπορείς να την δοκιμάσεις

Δημοσ.

παιδια αν πατε στα stable downloads το πρωτο ειναι που πρεπει να βαλω για το galaxy s? υπαρχουν καπου οδηγιες για το πως την περναμε? δεν εχω βαλει ποτε αλλη rom :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...