hackerW32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) απλα θα ηθελα να κανω μια ερωτιση, απο οτι εχω καταλαβει καηκε η onboard καρτα ηχου της μητρηκης μου.. ολα αρχισαν οταν τα τίναξε η 260 (το pc της υπογραφης) μετα που έμεινα με την onboard καρτα γραφικων ηθελα κατι παραπανω.. οποτε της εκανα o/c απο 700 mhz και 1.2v στα 1000 και 1.5v αυτη ηταν η ρηθμιση απο την μητρικη οταν την εβαζα στο extreme.. με το που πηγα να δω οτιδήποτε 3d ακουγοταν ενα τακ τακ απο την μητρικη και μετα ζουππππ έσβησε, στην ψυχρα. δεν αναβε με τίποτα, επρεπε να κλεισω το τροφοδοτικό και να το ξανα ανάψω για να αναψει, ε απο εκεινη την ωρα δεν εχω ηχο. ουτε απο της μπροστα θυρες. δεν ειναι θεμα driver, δοκιμασα και σε αλλο λειτουργικο και εκανε τα ιδια.. τα windows βλεπουν κανονικα την καρτα.. το ερωτημα μου ειναι, ειναι δυνατον το o/c στην καρτα γραφικων να εκαψε την καρτα ηχου;; σε διαφορετικα τσιπακια δεν βρησκονται αυτα;; για την ωρα εχω συνδέσει το ταμπλετ και το pc μεσω wifi και "streamαρω" τον ήχο.. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2012 από hackerW32
drkar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 τα εχεις γυρισει ολα στο default ή εχεις κρατησει το oc?
duffyduck Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δεν κανουμε ποτε υπερχρονισμο σε on-board gpu. Βγαλε την μπαταρια της μητρικης για 3-4 λεπτα, για να καθαρισει η CMOS και μην υπερχονισεις ξανα την on-board gpu, γιατι μετα θα κλαις την μητρικη. Ελπιζω με τον καθαρισμο της CMOS να διορθωθει το προβλημα. Αν θες να παιζεις παιχνιδια ειτε παρε καρτα γραφικων ειτε παιχνιδομηχανη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα