A_panM Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 για καποιο περιεργο λογο εξαφανιστηκε το windows media player απο τον υπολογιστη μου!Δεν ξερω πως μπορει να εγινε απεγκατασταση γτ δεν το βρισκω πουθενα.Πως εγκαθιστω νεο στα 7?
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Control panel -> programs -> programs & features -> turn windows features on & off -> media features -> windows media player Δες μπας και γίνεται από κει.
Voziniotis-3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ας το γραψω εδω το ερωτημα μου. Ακολουθησε τις εντολες που λεει σε αυτο το σαιτ για να εγκαταστησω την μπαρα του Windows Media Player που ειχαν τα Xp στα Windows 7. Το σαιτ ειναι αυτο http://www.mydigitallife.info/how-to-minimize-windows-7-media-player-wmp12-to-taskbar-as-mini-toolbar-taskbanddeskband/ Ολα εγιναν καλα, αλλα οταν παω να κλεισω το προγραμμα, μου δειχνει οτι κλεινει, αλλα η μπαρα κατω δεν εξαφανιζεται οπως θα επρεπε. Και μπορω ανα πασα στιγμη να τρεξω το Media με τα τραγουδια που ειχε προηγουμενως. Τι πρεπει να κανω για να το εξαφανιζω καθε φορα που κλεινω το προγραμμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα