alekasas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω εναν laptop στο χωριο και εκει υπαρχει ενα κοινοτικο γραφειο οπου εχει ασυρματο internet και το εχει free για το χωριο. Το θεμα ειναι οτι εγω με το laptop πιανω μονο 1 γραμμη με αποτελεσμα ποτε να εχει ιντερνετ και ποτε οχι. Σκεφτηκα λοιπον να αγορασω αυτο το USB WIRELESS http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612420 Να παρω μια προεκαταση usb γυρω στα 5 μετρα να βαλω την μια ακρη στο Laptop και την αλλη στο usb εξω στο μπαλκονι. Επειτα θα ξεβιδωσω την κεραιουλα που εχει το usb και να βαλω μια μεγαλη που εχω σε πλεγμα. Το σημα θα ενισχυθει καθολου? Αξιζει να το κανω. Ευχαριστω προκαταβολικα!
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Προσπαθησε να παιξεις με κατευθυντικη κεραια οσο γινεται.πλεγμα εννοεις την grid??
alekasas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Κατι τετοιο εχω εγω. Να παρω λες αυτο το usb που σου εδειξα? Θα κανει, η να προτιμησω κατι ποιο ακριβο? Ευχαριστω για την απαντηση σου.
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 δεν ειναι ασχημο το stick αυτο.υπαρχουν και της alfa οι καρτες επισης απλα μην την βαλεις να παιξει 1000mw δεν εχει νοημα. alfa awus 036h καπως ετσι.και στα 100mw Να παιξει η καρτα που ειναι και το νομιμο στην ελλαδα μια χαρα θα ειναι με αυτην την κεραια.και προσπαθησε να μην βαλεις μεγαλο καλωδιο απο την grid στην καρτα.καλυτερα να βαλεις μια επεκταση Usb για να πας λιγο πιο περα την κεραια παρα μεγαλο ομοαξωνικο.
alekasas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Σε ευχαριστω ακομη μια φορα για την απαντηση σου. Επιδει ειναι λαπτοπ USB με βολευει. Ωραια απο οτι καταλαβα να βαλω USB καλωδιο προεκταση. Πιστευω 5 μετρα ειμαι κομπλε. Δεν παιζει να εχει απολυες σε αποδοση επειδη ειναι 5 μετρα?
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Σε ευχαριστω ακομη μια φορα για την απαντηση σου. Επιδει ειναι λαπτοπ USB με βολευει. Ωραια απο οτι καταλαβα να βαλω USB καλωδιο προεκταση. Πιστευω 5 μετρα ειμαι κομπλε. Δεν παιζει να εχει απολυες σε αποδοση επειδη ειναι 5 μετρα? ναι πιστευω οτι στα 5 μετρα δεν θα εχεις θεμα τροφοδοσιαας του usb stick>εν τω μεταξυ διαβασα το Post σου τοσες φορες και κολληα οτι εγραφες επειδη ειναι laptop οτι το USB ΔΕΝ θα σε βολευει.και λεω αφου δεν τον βολευει γιατι με ρωταει για το καλωδιο?αστα να πανε.το χασα.σε αποδοση δεν χανεις με το 5 μετρο απλα το βασικο ειναι να τροφοδοτειται η συσκευη σωστα.αμα δεις να λεει τιποτα αγνωστη συσκευη ειναι λογω των 5 μετρων οποτε πας σε 3 μετα .αν και λογικα θα παιξει.πουλανε και καλυτερα καλωδια για πιο πολλα μετρα αλλα ειναι πιο ακριβα.
alekasas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Αχαχ! Δεν πειραζει, τοσα ποστ που διαβαζεις, τοσους ανθρωπους που βοηθας και ο καθενας με τις δικες του ερωτησεις και ιδεες του, λογικοτατο το βλεπω να σε μπερδεψουμε καμια φορα! Οκ τα εχω παρραγειλει ολα. Μονο περιμενω το καλωδιακι (Pigtail) για την συνδεση της κεραιας με το USB Wireless! Οποτε το κοβω για την επομενη εμβδομαδα λογικα προς το τελος της. Θα ποσταρω παλι οταν τα τοποθετισω για να σου πω τι εχει γινει και αν τα εχω καταφερει! Ευχαριστω και παλι να εισαι παντα καλα να μας βοηθας! Φιλικα Αλεξανδρος!
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 και σε καλωδιακια Pigtail θα βρεις διαφορες ποιοτητες επισης .δεν ξερω ακριβως πως κατατασονται θελει λιγο ψαξιμο.οτι μπορω να βοηθησω χαρα μου.Συνονοματος και εγω παρεπιμπτοντος.
Zergoulini Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον ,σορρυ που αργησα να απαντησω. Τελικα εβαλα μονο το USB wireless και επιασε κανονικα. Απο μια εως καμια γραμμη που επιανε τωρα πιανει 3-4. Ευχαριστω παντως να σε καλα!
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 εβαλες και προεκταση usb η οχι?αν εχεις 3-4 με την κανονικη κεραια που να βαλεις και την grid:P.βεβαια εκει θα εχεις λιγες μικρες απωλειες αναλογα τα ποσα μετρα ειναι το pigtail.
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον ,σορρυ που αργησα να απαντησω. Τελικα εβαλα μονο το USB wireless και επιασε κανονικα. Απο μια εως καμια γραμμη που επιανε τωρα πιανει 3-4. Ευχαριστω παντως να σε καλα! Οχι δεν εβαλα τιποτα! Μονο το USB! Είστε πολλοί?
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Οχι δεν εβαλα τιποτα! Μονο το USB! μια χαρα τοτε Είστε πολλοί? οχι πολλοι απλα οι ιδιοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα