stamatinho Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Eιχα παθει κατι αναλογο και τελικα ηταν πατημενο το ctrl στο πληκτρολογιο.Κοιτα καταρχην αυτο μηπως εχει πατηθει καποιο κουμπι και δε το εχεις παρει χαμπαρι.Και μετα avast antivirus,antimalware και antispyware.Αυτα απο μενα.
Antwni Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Eιχα παθει κατι αναλογο και τελικα ηταν πατημενο το ctrl στο πληκτρολογιο.Κοιτα καταρχην αυτο μηπως εχει πατηθει καποιο κουμπι και δε το εχεις παρει χαμπαρι.Και μετα avast antivirus,antimalware και antispyware.Αυτα απο μενα. τελικα αφου τα δοκιμασα ολα αλαξα κ ποντικι κ το αλλο δουλευει μια χαρα οποτε το ποντικι μοy εχει προβλημα,ελεος τοσο ακριβο ποντικι κ μου κανει νερα(http://www.computerg...six8gamo3h.html)
stamatinho Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Και ακριβο και Microsoft,κριμα και εβαζα το χερι μου στη φωτια για την αξιοπιστια της microsoft και σε keyboard και σε mouse. 1
chris cs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 και να φανταστεις πως δεν εχει κλεισει χρονο ακομα....κλαιω τα λεφτα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα