Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν κανω δεξι κλικ κ μετα αφηνω το ποντικι,αρχιζει κ φρικαρει το πισι,ανοιγει παραθυρα απο μονο του και κανει οτι να ναι επιλογες....εχω κανει σκαν με το AVG 2013 αλλα δεν βρισκει τιποτα,εχω δοκιμασει επισης και απο safe mode να κανω σκαναρισμα αλλα παλι τα ιδια....το κακο ειναι πως πριν 2 μερες ενανα φορματ.

Δημοσ.

Δοκιμασε και με καποιο αλλο antivirus (αν μπορεις να το κανεις εγκατασταση) και αν δεν αφηνει την ξερεις τη διαδικασια...backup and format...δηλ. αν δεν κανεις δεξι κλικ ολα ειναι καλα?

Δημοσ.

ναι,φρικαρει μονο οταν κανω δεξι κλικ,εχω δοκιμασει με με το νοντ 32 αλλα τιποτα

καμια βοη8εια κανεις? :shock:

Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις δεξι κλικ με το πληκτρολογιο (shift + f10) μηπως φταιει το ποντικι γιατι ιος που δεν τον βρισκουν 2 antivirus και που σεληνιαζεται μονο με δεξι κλικ δυσκολο μου φαινεται...εκανες σκαναρισμα με αλλο software για malware-spyware? αυτα τα παραθυρα που σου ανοιγει ειναι συγκεκριμενα καθε φορα η αλλαζουν?

Δημοσ.

δεν κανει τπτ με shift k f 10....οχι δεν δοκιμασα κατι αλλο,μονο το νοντ κ το avg,εχεισ καποιο καλο να μου προτεινεις?οχι τα παρα8υρα αλλαζουν

οκ,ξεκολλησε κ κανει κανονικα δεξι κλικ με το πληκτρολογιο χωρις να κολαει

με το ποντικι ομως τα ιδια

Δημοσ.

Οντως το shift + f10 εχει καποια θεματα και σε μενα....μου δουλεψε μονο με κλειστα παραθυρα στο desktop...τεσπα δεν νομιζω να φταιει αυτο...απο εκει και περα...

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

http://download.cnet.com/SuperAntiSpyware-Free-Edition/3000-8022_4-10523889.html?tag=mncol

Αν και τα antivirus Που εβαλες εχουν ενσωματωμενο antispyware δοκιμασε και τα αυτα τα 2.

Aν δεν δουλεψουν και τα παραπανω, kaspersky internet security 2013 η Norton Internet Security 2013, απο τα καλυτερα antivirus που κυκλοφορουν τωρα.

Δημοσ.

Το nod και το avg τα έχεις παράλληλα στο μηχάνημα? Αν ναι, αφαίρεσε το ένα οπωσδήποτε. Μετά κατέβασε το malwarebytes και κάνε σκανάρισμα από safe mode. Γράψε αν θες και από τι αποτελείται το pc.

YG. Τρέξε κι ένα spybot search and destroy.

Δημοσ.

τελικα αφου τα δοκιμασα ολα αλαξα κ ποντικι κ το αλλο δουλευει μια χαρα οποτε το ποντικι μοy εχει προβλημα,ελεος τοσο ακριβο ποντικι κ μου κανει νερα(http://www.computergang.com/misix8gamo3h.html) :fear: ειναι θεμα λογισμικου η θελει τεχνικο?εχει κανεις καμια εμπειρια πανω σ αυτο το 8εμα?

Δημοσ.

περνα παλι τους drivers, και τα software που ειχε μαζι του αφου κανεις απεγκατασταση πρωτα. Στην τελικη, ακυρωσε το δεξι κλικ και βαλε το σε καποιο αλλο κουμπι να δεις αν κανει το ιδιο (γινεται απο το προγραμμα του ποντικιου νομιζω). Δεν νομιζω οτι γινεται να το κοιταξει καποιος τεχνικος αυτο...κι αν γινεται καλυτερα να παρεις καινουργιο γιατι τοσο θα σου κοστισει...βεβαια αν εχεις εγγυηση απο μαγαζι μπορεις να το πας εκει να το δουν.

Δημοσ.

εβαλα παλι τους drivers kai ta softweare και παλι τα ιδια,καλεσα το καταστημα (www.easy buy.gr)και μου ειπαν πως δεν αναλαμβανουν και πως πρεπει να καλεσω στην microsoft της ελλαδας διοτι το προιον ειναι απο αγγλια.....η αλητεια στο μεγαλειο της!!!αντε τωρα εγω να βγαλω ακρη με τα μπου@#$%καταστηματα που μας περνουν τα λεφτα κ μετα το παιζουν κινεζοι

Δημοσ.

Χωρίς τους drivers τι κάνει? Λογικά τα αριστερό-δεξί click θα λειτουργούν ακόμα και χωρίς αυτούς. Γιατί αν δεν στο κάνει χωρίς τους drivers, κάτι σε ασυμβατότητα παίζει μετά. Σύνηθες φαινόμενο.

Τώρα όσον αφορά την αγορά σου. Εσύ από που την έκανες? Πάντως αν είσαι εντός εγγύησης θα σε καλύψει και η εδώ αντιπροσωπεία. Καλύπτεσαι από την πανευρωπαϊκή.

Δημοσ.

τωρα δεν κανει τιποτα,ουτε δεξι ουτε αριστερο κλικ.πριν και χωρις τους drivers δουλευε κανονικα οποτε το ψαχνω για εγγυηση,τηνχ παιδια!!!

Δημοσ.

Φίλε, αν έχεις ποντίκι με μακροεντολές (sidewinder πχ) δες αν έχει πατηθεί το κουμπί ή αν έχει αλλάξει το layout. Κάτι τέτοια μου έκανε το sidewinder που είχα. Έμπαινα σε πίστα στο call of duty και έπαιζε μόνο του :devil:

Κατέβασε το soft της ms για ποντίκια (intelipoint ή κάτι τέτοιο). Μπες μετά απο τον πίνακα ελεγχου στο ποντίκι και δες αν είναι όλα τα assignements των πλήκτρων, έτσι όπως πρέπει. Τσέκαρε και το κουτάκι που γράφει κάτι για "ενεργοποποίηση συγκεκριμένων ρυθμίσεων για αυτήν την συσκευή" ή κάτι τέτοιο..δεν θυμάμαι ακριβώς.

Δημοσ.

αυτο με το call μου το κανε και μενα κ νομιζα οτι ειχα ιο :eek: ,οσο για τα αλλα θα το ψαξω φιλε μου,σ ευχαριστω

φωτια στην microsoft :devil: :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...