Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολο το φορουμ ειμαι καινουργια εδω..το λαπτοπ μου ξαφνικα εσβησε ανοιξε και εβγαλε μια μπλε οθονη και λεει οτι λογω λαθους πρεπει να κλεισει και κλεινει..το κανει απο χθες βραδυ ενω σημερα το πρωι δεν ανοιξε καθολου ανησυχω...μου παει στο μυαλο οτι η καρτα γραφικων φταιει..εσεις τι λετε?

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλως ήρθες. Το λάπτοπ απο σήμερα το πρωί, δεν ανοίγει καθόλου?

Δεν ανάβουν λαμπάκια ή οθόνη εισαγωγής?

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλως ήρθες. Το λάπτοπ απο σήμερα το πρωί, δεν ανοίγει καθόλου?

Δεν ανάβουν λαμπάκια ή οθόνη εισαγωγής?

οχι δεν ανοιγει καθολου...γι'αυτο ανησυχω..δεν μου παει στο μυαλο τι ειναι

οχι δεν ανοιγει καθολου...γι'αυτο ανησυχω..δεν μου παει στο μυαλο τι ειναι

ειναι εντελως νεκρο..δεν ξερω τι να κανω..
Δημοσ.

Βγάλε μπαταρία βγάλε από ρεύμα και πάτησε powerbutton για 10-15 sec. Ξαναβάλε μπαταρία σύνδεσε τροφοδοτικό και ίσως σου ανοίξει. Η μπλε οθόνη μπορεί να είναι και σκληρός ,μνήμες κατευθείαν στα χειρότερα πήγες....

• Like 1
Δημοσ.

Βγάλε μπαταρία βγάλε από ρεύμα και πάτησε powerbutton για 10-15 sec. Ξαναβάλε μπαταρία σύνδεσε τροφοδοτικό και ίσως σου ανοίξει. Η μπλε οθόνη μπορεί να είναι και σκληρός ,μνήμες κατευθείαν στα χειρότερα πήγες....

+1 απο μένα.

Δημοσ.

+1 απο μένα.

ευχαριστω για την απαντηση...δοκιμασα αυτο που ειπες αλλα παλι δεν ανοιγει..τι αλλο προτεινετε?
Δημοσ.

Βασικά, οτιδήποτε άλλο θα χρειαστεί επέμβαση στο εσωτερικό του. Είσαι μεσα στην εγγύηση?

Δημοσ.

Βασικά, οτιδήποτε άλλο θα χρειαστεί επέμβαση στο εσωτερικό του. Είσαι μεσα στην εγγύηση?

δυστυχως οχι αρα το στελνω σε τεχνικο ε? πιστευω καρτα γραφικων φταιει η πηρε ιο η σκληρος και αλλα πολλα...εσεις τι λετε?

Τεχνικό. Όχι το Πλαι..ιο με τίποτα.

οκ...αν επιχειρησω να το ανοιξω μονη μου? αλλα και παλι τι να πειραξω αν δεν ξερω τι ειναι..αρα τελικη αποφαση να παω σε τεχνικο?
Δημοσ.

Είναι αρκετά δύσκολο να το ανοίξεις μόνη σου. Δεν το λέω υποτιμητικά αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει μπορεί να κάνεις ζημιά.

Πήγαινε το σε τεχνικό καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...